Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Bencom ™ #3523 üzenetére

SPOILER ON

pudzersájsze i gyíkamunnye. i gyí kamunnye^^ strom bozatíl púzdinye. (hallás után, nem tudok ukránul:) ) magyarul kb kívánj valamit és jöjj hozzám. csak az első érkező kívánsága teljesül:) ez volt az egyetlen dolog, amit sajnáltam, hogy megváltoztattak OLben.

közel a vége: a hamis endingig van fél pályád, a két jóig másfél illetve kétésfél. és hidd el, lehet még fokozni:)

SPOILER OFF

*** OL 2.0 ***

i gyíkamunnye. rájöttem, hogyan lehet olcsón bandukolni. shotgun, tradernek küldetések -> sok lőszer bele, sniperkedés, wind of freedom suit, mert olcsó és könnyű. és olcsó javítani. ellenben vért fogsz pisilni, mire körbeérsz, de valamit valamiért. nagyon úgy néz ki hogy a jó öreg beállok az anomáliába 100+os resistel már nem működik, többé már nem javít. au. nagyon au.

viszont megvan fang secret stashe, reménykedek, hogy valami emberi exot találok benne, és nem a protot.

fegyvert nem éri meg eladni, lőszert nagyon nem, páncélt megint olcsón veszik, anomáliákat is... hát a végén nekiállk dropletet transmuteolni, abból már némi türelemmel 100kt össze tudnék szedni. ehh.

kíváncsi vagyok csak hellen adják e ilyen szörnyű árakon a felszerelést. mert hellen belefér, hogy evvel is nehezebbé tegyük, de egyébként... másik verzió, hogy elmegyek pripatyba az exoért és a military9esért, aztán nekiállok kobolokot/mamas beadset transmuteolni. meg soult meg urchint. aztán reménykedek, hogy úgy már tökmind1 milyen vértben mászkálok:)

Új hozzászólás Aktív témák