- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
***Ol 2.0***
Na most nekem is volt egy kis AI. Elérkeztem a szabadságiak bázisához. Beszéltem a "portással", majd mikor mentem át a hídon, hogy beszéljek a főnökkel, hírtelen jött egy kitörés. A stalkerek úgy el kezdtek rohanni menedéket keresve, hogy az egyikük majdnem fellökött..
Gyorsan rohantam én is utánnuk, majd szépen elbújtunk az egyik stalkerral ketten egy házban.
Mikor vége lett a viharnak, bementem a fönökhöz és miközben beszélgettünk, vhogy bejött a bázisra egy "irányító" szörny ( tudjátok, aki magáhozszív mikor támad, az a félmeztelen szerencsétlenség... ) és az egyész szabadsági bázis létszámát zombivá változtatta!!
Naná, hogy ezután a sok hülye zombi akit a szörny irányított, nekem támadt.
Úgyhogy ki kellett írtanom az egész bázist, ráadásul úgy, hogy közben még a szörny elől is bújkálnom kellett, mert ha meglát, akkor magáhozszív. Közben pedig alig láttam vmit, mert ugye ha bizonyos távolságon belül vagy, akkor a szörny téged is irányítani akar.. Én meg alig láttam, szédelegtem és így kellett aprítanon. Sokszor csak úgy lőttem össze-vissza abba az irányba, amerről lőttek rám, hogy hátha eltalálok majd vkit...
Szal nemsemmi kis csata lett a végén, pedig most egyáltalán nem akartam a szabadságiakkal semmit, csak úgy benéztem hozzájuk. Erre ez lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- TPM (trusted platform module) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Borderlands 4
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest