- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mr. Green #2447 üzenetére
Szerintem is lehet abban vmi, amit "Beowulf_78" mond. Az egyik haverom pl. 9600-os atival !!! nyomta és neki se volt ilyen gondja sose, mint neked. Szal tényleg vmi szoftveres gond lehet főleg, ha azt mondod, hogy egy szűzen felrakott rendszerrel, megy rendesen.
Na végre be tudtam menni a szobába a kófejtőért, így már be tudtam menni a titkos ajtón.
Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest