Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mr. Green
üzenetére
Szerintem is lehet abban vmi, amit "Beowulf_78" mond. Az egyik haverom pl. 9600-os atival !!! nyomta és neki se volt ilyen gondja sose, mint neked. Szal tényleg vmi szoftveres gond lehet főleg, ha azt mondod, hogy egy szűzen felrakott rendszerrel, megy rendesen.
Na végre be tudtam menni a szobába a kófejtőért, így már be tudtam menni a titkos ajtón.
Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza. 
shield