- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- iPhone topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Már párszor végigvittem de ezekre soha nem jöttem rá hogy mire is jók ezért kérdezek.
HAND RADIO,olyan mint egy napszemüveg
GITÁR,semmit nem tudok vele kezdeni se eladni se használniAzon a pályarészen ahol van a bár és az aréna bent a kötelességieknél jobbra van Petrenko ezredes aki akkor látható amikor beérünk az első csarnokba a kutyák után és jobbra odamegyünk az ablakhoz,ott van a srác,de nem engednek be hozzá mondván hogy tacskóknak nincs bemenet
,ha betörök lelőnek.Beugrani be tudok és tudok is vásárolni tőle de kiút nincs mert akkor megint lőnek.Egy küldetést is fel lehet tőle venni asszem:"Őlj meg egy szabadságit"
Szóval hogy lehet őhozzá gond nélkül bejutni?Bocs ha körülményes voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest