Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Timstrike #16874 üzenetére
Ennek a játéknak a szöveg 1/3-ad része unaloműző beszélgetés, (kereskedés) és a zóna rádió felesleges hírei. Lehet jobb lett volna ezeket meghagyni oroszul, de én sem tudtam mi a fontos belőle. Kétszer végig vittem, fordítottam az alternatív megoldásokat is, (végigjátszható)
Ráadásu jó nagy mázlim volt, hogy sikerült úgy megoldanom, hogy az ékezetes hangzók helyére ne ciril betű kerüljön. De ezt a procedúrát minden javításkor ismételnem kell. Egyébként vagy ciril betűkkel, vagy nullákkal írná tele, sőt az egész fájlt átírhatná.
(csakis jó szándékból írom akinek van kedve ideje a játékhoz, egy kis kreativitás elengedhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fogyjunk le!
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest