- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15911 üzenetére
Borovnál bármikor vehetsz hálózsákot, vettem egyet s le kellett tennem később, aztán a Mocsárból visszafelé vettem még egyet Borovnál. De Szidorovicsnál egyet se találtam a legelején se, épp ezért újraindítottam volt a játékot. 'Lélek' pedig került elég később, csak akkor nem volt kéznél, mikor kellett. De mondom, ott van éppen ezért egy sztalker, aki a csata után adja a tárgyat, csak szóba kell állni velük. Amúgy kezdtem unni a sok mutánst. Úgy fel van emelve a skilljük, hogy normális fegyverrel szinte lehetetlen elintézni őket. Elkezdtem gránátokkal, de 4-5 után általában a játék kidob. Nem elég 2 tár egy zombi fejére, miből van az basszus?
Ami sok az sokk. Na, de mindegy, eljutottam a Raktárakra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 5 db PCI hangkártya
- Jbl tour pro 3
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő