- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
A Priboi Story 1.1-et nem a Priboi_Story_1.1_official_gameguide alapján játszottam, így megszopattam magam és egy részét újra kell vinnem. Így a fordítás tovább várat magára. Amúgy is keveset tudtam játszani, most munka miatt megint csúszik. Ha esetleg valakinek nagyon szüksége lenne rá, csak szóljon. Elvileg készen van, csak az esetleges hibákat kell javítani.
Esetleg még pontosabb útmutatókat bele csempészni egyes dolgok megtalálásához.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest