- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
speki1982
tag
válasz
shield #13545 üzenetére
1920X1080, ezzel toltam végig az előző modokat is, perfektül ment. Hiába váltogattam random módon a felbontást, a statikus/dinamikus fényeket, a videobeállításokat, teljesen kiszámíthatatlan volt, hogy produkálja-e a hibát. Egyszer ment, utána nem.
Tegnap este úgy "hagytam ott" a játékot, hogy minden működött, a ma reggeli első indításnál megfőtt minden, ugyanaz a hiba, pedig semmi sem volt átállítva.
Balathruinnak lehet igaza, videókártya lesz, de azt nem igazán értem, hogy két nappal ezelőtt a CoC-al játszva abszolút nem produkálta a hibát, gyönyörűen ment a játék, minden a helyén volt. Az összes moddal játszottam már, amit itt a fórumon ajánlottatok, de egyiknél sem volt hiba, szépen vitte mindegyiket (mégha csak statikuson is) a most használt Radeon 4890, vagy a korábban általam nyüstölt 4830-as.
Gondoltam, hogy a CoC hátramaradt textúrafájljai kavarnak be, de mindent letöröltem, többször is lecsekkoltam.Valaki tud egy jó videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest