Hirdetés
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
válasz
Sensut #12403 üzenetére
Azt a két fájlt hagytam meg. Én töröltem ki a többit az új patch integrálásakor, de rosszul tettem. Próbáld meg letölteni tőlem újra a gamedata mappát. Most már nem kellene, hogy ilyen hiba legyen és a másik crash-t is meg kell, hogy oldja. A mentéseddel le is tesztelheted, amit feltöltöttél és belinkeltél ide. Remélem működni fog.
Kérdezni akartam, hogy mivel indítod a játékot? A Launcher-rel, vagy simán a bin mappában lévő exe-vel?
Én simán szoktam indítani. Launcher-rel nem foglalkozok, amíg nincs meg az új motor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Assetto Corsa EVO
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest