- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
Ismételten szeretném kikérdezni a véleményeteket egy kisebb problémáról.
Elkezdtem játszani az Oblivion Lost 2010 -el. Nos eddig két, számomra kissé eléggé zavaró bugot kellett megtapasztalnom. Az egyik, hogy a fák nekem részben áttetszőek. Ezen kicsit enyhített, hogy a dinamikus fényeket maxra csavartam, viszont azt meg már a gépem sokkalja. A másik: amikor egy vérszopó támadáskor láthatatlanná válik, akkor az is be bugol és ilyen feketés színe lesz. Ezt miként tudnám orvosolni, már ha lehetséges? Köszi előre is!
Akartam mutatni róla képet, de a Print Screen gomb úgy döntött, hogy nem hajlandó működni a játékban.
Egyébként eddig nem ájultam el a módtól. A magyarosítás király lett, respect érte. Viszont eddig a plusz alig pár darab fegyvert leszámítva nem nyújtott semmi újat. Ráadásul kissé bugosra sikeredett. Na mindegy, még sok van hátra a játékból, majd meglátjuk mi lesz a véleményem amint végeztem.
Aztán még lehet, hogy kipróbálom majd a LEGENDARY módot is, hátha az nyújt valami plusz izgalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest