- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
SaGa59 #11215 üzenetére
Közben átjutottam ott is, már a Military Warehouses-nél járok, már a bázist is kipucoltam a freedomnak meg a Barriert. Most majd Snitch-nek kell megkeresnem a cuccot. Egyébként most néztem hogy 1-2 helyen pontatlan a leírásom, legalábbis Solomonnak a ládáját nem ott találtam meg ahol a guide-ban írtam lehetséges helyeket, hanem a zöldséges sor végén található lakások egyikében (a guideban jelzett két hely között), meg a bázison sem ott volt a doksi ahol eddig megtaláltam hanem fent a vasúti alagút tetején.
A Control Bunker is szivatott egyébként. Azt csinálta hogy ha bementem és bent mentettem majd visszatöltöttem nem volt meg a papír a végén. Csak úgy tudtam megszerezni és felvenni, ha egyhuzamban megcsináltam azt a pályát. A két vérszopóval rendesen megszenvedtem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest