- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
SaGa59 #11215 üzenetére
Közben átjutottam ott is, már a Military Warehouses-nél járok, már a bázist is kipucoltam a freedomnak meg a Barriert. Most majd Snitch-nek kell megkeresnem a cuccot. Egyébként most néztem hogy 1-2 helyen pontatlan a leírásom, legalábbis Solomonnak a ládáját nem ott találtam meg ahol a guide-ban írtam lehetséges helyeket, hanem a zöldséges sor végén található lakások egyikében (a guideban jelzett két hely között), meg a bázison sem ott volt a doksi ahol eddig megtaláltam hanem fent a vasúti alagút tetején.
A Control Bunker is szivatott egyébként. Azt csinálta hogy ha bementem és bent mentettem majd visszatöltöttem nem volt meg a papír a végén. Csak úgy tudtam megszerezni és felvenni, ha egyhuzamban megcsináltam azt a pályát. A két vérszopóval rendesen megszenvedtem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest