Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban

- 

Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

BorgBoss
tag
válasz

BorgBoss

üzenetére
						Egy dologra már rájöttem
 Méghozzá egy állóképesség plusz arti nélkül végelgyengülésben szenved a stalkerem. Eddig mindig megtaláltam már az elején és ezért nem tűnt fel, hogy ekkora befolyása van. Most pedig alig találtam meg és ezt is csak úgy, hogy egy parlagon heverő szerencsétlennél volt 
 Úgyhogy, most már nem "csapágyas" a stalkerem, hanem olyan mint a villám 

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
 - Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
 - ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Méghozzá egy állóképesség plusz arti nélkül végelgyengülésben szenved a stalkerem. Eddig mindig megtaláltam már az elején és ezért nem tűnt fel, hogy ekkora befolyása van. Most pedig alig találtam meg és ezt is csak úgy, hogy egy parlagon heverő szerencsétlennél volt 
 shield