- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kekeeci #10824 üzenetére
Erdekes, en sem eszleltem olyant, hogy barmi maradna a vizlenyek utan, csak amikor megdoglik, kapsz egy jo nagy valamit a pofadba...
Erdekes, habar eleg jol bejartam a Szemettelepet, azt a bizonyos keritest nem lattam, ahol lenne exo.
Ha elarulod hogy hol van, legkozelebb amikor arra jarok, megnezem, de valoszinuleg nem lehet felszedni, vagy ha megis, akkor valami kuldetes kapcsan szerintem, mert a faluban a barral szemben az ut tulso oldalan lesz egy feher lejarat egy pincebe, ott van egy faszi, aki ad egy furulyat, hogy oljel meg neki 13 denevert, es ad 1 exo ruhat.En meg nem probaltam a furulyat megfujni, azaz fujtam csak nem jott semmi, bizonyara megvan hogy hol es mikor kell megfujd.A Youtubos videon latszik, hogy a faszi aki jatszik, neki mar van 6-7 denevere.
A Szidorovics ladajabol nekem is eltunt egy rakas cuccom, es raadasul nem is akarmilyenek, hanem valami egyedi fegyverbol ketto, es a kezdo pisztoly...Az egyik egyedi fegyverre nem emlekszem (kozben eszembe jutott hogy egy elit M16-rol van szo, az ezredes adja ha jol emlekszem), a masikat a Szemettelepen kaptam egy fickotol valamilyen kuldetesert, nos, valami amerikai fegyver, eddig meg soha nem lattam egyik modban sem, 100 loszert lehet bele tenni 5,56-ost.Azert raktam le, mert keves 5,56os loszer talalhato, azaz talalhato valamennyi csak rohadt draga ahogy emlekszem.Es ezek mind odavesztek, amikor visszamentem a kezdo palyara, minden odalett a ladabol.Lehet hogy van hozza valami javitas utolag, de en mar leszedtem a javitasokat, es ha azokkal is ezt csinalja...
Igy en gyakorlatilag 2 fegyvert hasznalok, az egyik a fokuldetes kapcsan kapott Tactical AK (eleg gyorsan lo, ez az elonye, meg az ellenfeleknel is ilyen loszer van), a masik meg egy kuldetes soran kerult hozzam, Szemettelep felso reszen ki kell nyirni egy banditat, es lesz nala egy M16 szeru tavcsoves rohamkarabely, ezt mesterloveszkedesre hasznalom, mert ez is 5,56os es csak kb 120 loszerem van hozza.
Van egy harmadik fegyever, is, egy AKM vagy mi, 45-os tarral, 7,62es loszert tuzel, de nem ugy tunik, hogy erosebb vagy hatekonyabb lenne mint az AK Tactics.De megtartottam, mert egyszer jol johet, hogy van egy 45 loszerkapacitasu fegyver valami szelsoseges esetben...
A kristalyokat csak psi mezoben lehet egyesiteni - legalabbis en igy tudom egyelore - es az a kibaszas, hogy mindegyik psi mezohoz hozza van rendelve hogy milyen kristallyal mukodik.Azaz neked lehet 5 fele kristalyod, ha az a mezo ahol epp vagy a 6ik fajtaval mukodik.A kezdo palyan 4 mezo van, en is csak egyhez talaltam meg a kristalyokat, mert vannak azonos alkatu kristalyok, de mas szinuek
Tehat ha van egy gorbe piros kristalyod, akkor kell egy ugyanolyan gorbe, de zold szinu kristaly is, hogy egyutt dobd be oket a mezobe.Ezeket csak a videobol tudod kideriteni, azaz ugy is, ha beallsz a mezobe, es amelyik kristalybol van parod (mas-mas szinuek), akkor te kiserletezel vele.
A szoveg inkabb angol, de ugy tunt, hogy van benne par orosz szo is, gondolom a fordito nem tudta leforditani.Es valoszinuleg azert nem, mert azt a progit hasznaltak, amirol itt is szo volt a forumon, meg akkor, amikor a WIP forditasa elkezdodott (volna, mert kozben LeoDelux ha jol emlekszem maganak mar leforditotta).
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest