Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #10671 üzenetére
Köszönöm előre is. IDE felraktam jó néhányat.
Az elején nem volt vele gond, de hogy elértem a Bár/Katonai Raktárak/Jantar/ -ig már rohadt sokszor szívat. Ha meghaltam akkor kilépett a játékból, ezek a log fájlok íródtak. Most már olyan is van, gondol egyet és kilép, utoljára a 3 utolsó mentésem is rossz volt. Pedig nincs is olyan sok cucc tárolva mint a Legendary vagy a Braz-ban.
Ha kellenek fájlok, akkor szólj!
Előre is köszi.A sok mérgelődés helyett a Clear Sky-al játszok, nem is rossz. Nem is tudom miért hanyagoltam el idáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest