- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramachandra
csendes tag
Az eredeti Stalker irreális, de hát ha valóságot akarok csak kimegyek itt a folyópartra, nagy a tér és ott sincs semmi a bokrok között + jól ki van dolgozva
Az eredeti gaméban mindent átkutattam, mert érdekes, rizikós volt felderíteni meg leltem is valamit. Hiányzanak továbbá a banditák és egyéb NPC-k is akik ide oda kóvályogtak a térképen, de mintha kutya, vaddisznó se lenne annyi mint volt. A mestersége inteligencia egy fokkal jobb mint a bot jelenleg. Szóval ezeket a dolgokat mind orvosolni még jó időbe beletelik.
Olyan mintha az eredeti játékból a grafikát és egyes részleteket ültettek volna át és a többit teljesen újra létre akarták volna hozni az alapoktól, de ezáltal azt is kidobták amit meg kellett volna hagyni, és bevezettek olyan újításokat amit meg el kellett volna kerülni. Személy szerint engem már a súlykorlát is irritált az egész szériában és mindig texteditorban megoldottam a gondot, na most még a töltényt is pakolásszam.
Valahogy az az érzésem eddig a grafikába, új helyszínekbe veszett bele eddig a csapat legtöbb energiája a játékmenet, küldetések, részletek kárára. Őszintén remélem a jövőben megtörténnek a szükséges fejlesztések és akkor az eredeti Stalkertől meglehet másabb, de jobb játék lesz majd belőle, vagy jön valaki és csinál hozzá valami profi Mod-ot. -
Ramachandra
csendes tag
Vártam ezt a gamét mint a megváltót mert végiggyűrtem az eredeti három részt többször is. Na most végre a patch miatt eljutottam oda, hogy egyáltalán elindul (sőt akár vissza is lehet tölteni a kimentett állást
), de lehet jobb lett volna ha nem mert legalább megmaradt volna az illúzióm, hogy valami komoly alkotás látott napvilágot annyi év után. Két napi játék (unalom) után már nincs lelkesedésem tovább vele szenvedni. Szépen felpofozott látványos grafika, üres területek semmi titok vagy felfedezni való, elvétve valami ellenfélbe is botlani és örülhetek neki, hogy NA VÉGRE! valami kihívás. Sajnos az új ellenfelek amikkel eddig találkoztam is inkább idegesítőek minthogy üde színfoltnak nevezzem. Eddig az a sajnálatos konklúzióm, hogy ez a projekt menthetetlenül Alpha, az igazi játékmenet és hangulat pedig Lost.
Nem tudom változtatott volna-e rajta eleget ha a fejlesztők által idejében jelenik meg.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Opel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged