Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ramachandra

csendes tag

válasz sklopp #4355 üzenetére

Én sokszor nappal is az éjjelátó készülékkel rohangálok benne a mezőn :D

• Ramachandra

csendes tag

válasz emre #4356 üzenetére

Az eredeti Stalker irreális, de hát ha valóságot akarok csak kimegyek itt a folyópartra, nagy a tér és ott sincs semmi a bokrok között + jól ki van dolgozva :) Az eredeti gaméban mindent átkutattam, mert érdekes, rizikós volt felderíteni meg leltem is valamit. Hiányzanak továbbá a banditák és egyéb NPC-k is akik ide oda kóvályogtak a térképen, de mintha kutya, vaddisznó se lenne annyi mint volt. A mestersége inteligencia egy fokkal jobb mint a bot jelenleg. Szóval ezeket a dolgokat mind orvosolni még jó időbe beletelik.
    Olyan mintha az eredeti játékból a grafikát és egyes részleteket ültettek volna át és a többit teljesen újra létre akarták volna hozni az alapoktól, de ezáltal azt is kidobták amit meg kellett volna hagyni, és bevezettek olyan újításokat amit meg el kellett volna kerülni. Személy szerint engem már a súlykorlát is irritált az egész szériában és mindig texteditorban megoldottam a gondot, na most még a töltényt is pakolásszam.
    Valahogy az az érzésem eddig a grafikába, új helyszínekbe veszett bele eddig a csapat legtöbb energiája a játékmenet, küldetések, részletek kárára. Őszintén remélem a jövőben megtörténnek a szükséges fejlesztések és akkor az eredeti Stalkertől meglehet másabb, de jobb játék lesz majd belőle, vagy jön valaki és csinál hozzá valami profi Mod-ot.

• Ramachandra

csendes tag

Vártam ezt a gamét mint a megváltót mert végiggyűrtem az eredeti három részt többször is. Na most végre a patch miatt eljutottam oda, hogy egyáltalán elindul (sőt akár vissza is lehet tölteni a kimentett állást :R ), de lehet jobb lett volna ha nem mert legalább megmaradt volna az illúzióm, hogy valami komoly alkotás látott napvilágot annyi év után. Két napi játék (unalom) után már nincs lelkesedésem tovább vele szenvedni. Szépen felpofozott látványos grafika, üres területek semmi titok vagy felfedezni való, elvétve valami ellenfélbe is botlani és örülhetek neki, hogy NA VÉGRE! valami kihívás. Sajnos az új ellenfelek amikkel eddig találkoztam is inkább idegesítőek minthogy üde színfoltnak nevezzem. Eddig az a sajnálatos konklúzióm, hogy ez a projekt menthetetlenül Alpha, az igazi játékmenet és hangulat pedig Lost. :((( :((( Nem tudom változtatott volna-e rajta eleget ha a fejlesztők által idejében jelenik meg.....

Új hozzászólás Aktív témák