- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Piro)
csendes tag
Minden játék bugos az elsö kiadásánál, ezen ráadásul nem 1000 ember dolgozott hogy leteszteljék hogy mi megy mi nem, szóval úgy kell nézni hogy mi vagyunk a tesztcsoport, fórumon rengeteg bug jelentést kapnak a desowave-nél, és ahogy erejükből telik javítják is őket, kellett az a sok ezer játékos aki irányba állítja öket. Most ami javítást kiadnak az már a nagyobb bugokat fedni fogja, szerintem úgy 90%-osan, onnan meg már csak az apróbbak maradnak ki, ami már csak azért lesznek kijavítva hogy tökéletes legyen a játék ( értem ugy hogy teljesen bugmentes ) Engem amúgy a zöld üveg ami idegesít... többi buggal elvagyok
Vannak S.T.A.L.K.E.R. rajongók, és én is az vagyok, akármilyen bugos is ez a játék (még) úgyis védeni fogjuk, mer tudjuk hogy miért is lett ez kiadva és én se tűröm hogy értelmetlenül leszólják. Stalker játékok minden részéér fizettem, bár az utolsó annyira nem jött már be de ezért gondolkodás nélkül fizetnék, mer jó pár céggel ellentétbe ők tényleg megdolgoztak a végeredményér.
-
kutga
félisten
Bugok az alapjátékban is bőven előfordultak.
Engem most grafikai hibával vág ki, Garbage-ből mennék át a Construction Site-ra, azt írja nem elegendő a grafikus teljesítmény, este visszaveszem minimumra, hátha segít. Mondanom se kell megint egy Duty küldetés miatt kell odamenni, igaz ennek nem hiszem hogy bármi köze lenne hozzá.
-
dergander
addikt
Azért a Crysis 3 sokkal jobb márcsak 2 okból...Kisebb a gépigénye,vagyis nekem sokkal jobban fut maxon mint a stalker,másrészt azért az bőven szebb grafikában,a stalkerba azért van jó sok elmosódott low textúra.
Először is csinálják már meg végre a gépigényt,ne egy mag menjen 100%on hanem ossza el,mert amint az 1 core eléri a 100%ot onnantól kezdve be is lassul,tehát a VGA bírná.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest