- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Habugi
addikt
válasz
dergander #3113 üzenetére
Érdekes, én eddig abban a hitben éltem hogy tán egyedül az i5-öket nem érinti ez a probléma mert szemben az FX modulos ill. az i7 HT-s megoldásával, az i5-ben HT nélküli teljes értékű magok vannak.
Az 1.30013 óta amúgy már használ 4et, persze jóindulattal de az egy mag 99-100%-on tekerésnek véget vetett, cirka 90en jár a 2. 45-50%, 3-4. pedig 10-15%-on. VGA is magához tért, előtte nálam is detto ez volt amit mondasz, egy mag 100%-on, VGA meg szüttyögött mert nem volt rá ideje csórikámnak.
Amúgy érdekes bugom volt az imént, Bárnál amikor a Mercenaryk megtámadják Petrenkohoz voltam rendelve de őkelme nagy igyekezetében folyamatosan futott bele a falba, nem tudtam tőle kicsikarni az odarendelésem okát, ugyan sejtettem mert útban a bár felé nekem jött két Mercenarys helikopter de elsüllyesztettem őket Darwin tengerén...
Szerencsére volt mentésem Yantarból kifele jövet, újra betöltötte a Báros mapot a játék és az öregfiú ezúttal már a rendeltetésszerű helyén volt és a missönt is tovább gördítette azzal hogy megkért szedjem le a helikoptereket. (lol..) Mit mondjak.., RPG-vel azért könnyebb volt mint GP-37-el és military ammoval..!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Ally Z1 Extreme
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest