- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Szetintetek milyen beállítást használjak hogy ne 14-24Fps közt menjen a játék? De még maradjon részletességem is.
Furcsa már próbáltam mindenféle beallítást lekapcsoltam az élsimítást ,kilőttem dx9re de ott még a felhő se jelent meg normálisan. -
dergander
addikt
Azért a Crysis 3 sokkal jobb márcsak 2 okból...Kisebb a gépigénye,vagyis nekem sokkal jobban fut maxon mint a stalker,másrészt azért az bőven szebb grafikában,a stalkerba azért van jó sok elmosódott low textúra.
Először is csinálják már meg végre a gépigényt,ne egy mag menjen 100%on hanem ossza el,mert amint az 1 core eléri a 100%ot onnantól kezdve be is lassul,tehát a VGA bírná.
-
dergander
addikt
Van olyan ember itt köztetek aki talált valami megoldást a kilépés utáni fagyásra,nálam csak a kijelentkezés segít vagy az újraindítás.
Lehet Radeon hiba,de lehet valami megoldás van rá -
dergander
addikt
válasz
=WiNTeR= #3112 üzenetére
de nemcsak az a baj,hanem a bődületes gépigény,egyrészt árulja el valaki az milyen hogy 4 magból az egyes core 100%on pörög,a VGA meg 40%on ergó mivel a VGA nincs kihajtva a játék nemis megy szépen...ez most vagy vicc vagy javítva lesz. De már kezd idegesíteni lehet uninstall lesz
-
dergander
addikt
Tiszta Vicc minden kilépésnél megfagy a gép,csak kijelentkezés segit vagy újraindítás...
-
dergander
addikt
válasz
Dhampir #2804 üzenetére
Az AMD driverral semmi baj nincs,inkább amit irtam csak egyoldalú a játékfejlesztés. Pedig akartam vele játszani de igy hogy laggol max grafon igy nem,lejebb meg nem veszek grafikát. Csak érdekes hogy egy 6 éves játék még mindig megesz egy felső kategóriás gépet,csak azért mert nem nvidia kártya hajtja
-
dergander
addikt
Úgylátom még mindig nvidia support a játék,nekem még mindig nem megy maxon ez a 6 éves játék valami vicc olyan lassulások vannak besírsz.... de egy 50e forintos Nv kártyán meg maxon megy ejj de kegyetlen a sors pedig nah
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest