Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Ezzel nem értek egyet
Az, hogy magyar is van a csapatban - mi több, magyar a főnök -, még nem jelenti azt, hogy magyar felirat kötelező! Ha Dezo elkezdene szöveget fordítani, mi lenne a további fejlesztésekkel, amiért lényegében elkötelezte magát és nap mint nap eredményeket várunk el tőle? Én tudom milyen ez, mert készítettem számtalan modot más játékokhoz, de csak egyetlen egyet magyarítottam át és ráment egy csomó időm csak arra, s az alatt semmi egyebet nem tudtam csinálni. Ez nem annyira egyszerű, főleg ha a nagyvilágnak készítesz valamit és nem csak egy kis (magyar) közösségnek. Hogy mért nem csatlakozik hozzuk valaki, aki csak a magyarítással foglalkozna, az más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az, hogy magyar is van a csapatban - mi több, magyar a főnök -, még nem jelenti azt, hogy magyar felirat kötelező! Ha Dezo elkezdene szöveget fordítani, mi lenne a további fejlesztésekkel, amiért lényegében elkötelezte magát és nap mint nap eredményeket várunk el tőle? Én tudom milyen ez, mert készítettem számtalan modot más játékokhoz, de csak egyetlen egyet magyarítottam át és ráment egy csomó időm csak arra, s az alatt semmi egyebet nem tudtam csinálni. Ez nem annyira egyszerű, főleg ha a nagyvilágnak készítesz valamit és nem csak egy kis (magyar) közösségnek. Hogy mért nem csatlakozik hozzuk valaki, aki csak a magyarítással foglalkozna, az más kérdés.