- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
Pet84: Szerintem is hangulatos lett. Az X-Ray-nek volt egy "hangulata" valóban, vagy talán pont azt szoktuk meg, nem tudom. Az UE bizony a mai kornak megfelelő, nagyon remélem, hogy a végeredmény egy igazán ütős, méltó folytatás lesz, amivel évekig fogunk játszani! Nem is beszélve a moddolhatóságáról, akkor bizony hosszú időre le leszünk kötve. (Egy X-Ray 2.0-át megnéztem volna én is.)
Veszett Róka: egy új Battlefield-nek nem örülnék. Mindenképp megéri futni vele pár kört majd, főleg hogy elviekben legalább 100 órát kitesz majd a játék mellék küldetésekkel együtt. A helyszínekre nagyon kíváncsi leszek...
Dhampir: szerintem nem túl veszélyes a gépigény sem, én nem fogok új gépet venni miatta az biztos :)
emre: most nem mondod azt, hogy a régi kiadatlan 2010-es motort megvették és a Dezowave felkarolta a projektet és majd kiadják? OMFG!

nem_tom: én is bizakodó vagyok, remélem, hogy ütős lesz!
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest