- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
remington2 #2293 üzenetére
Elébb menj fel a dombtetőre, onnan jobb lesz a látótávolság...
-
-
válasz
foxboro #2276 üzenetére
No megcsináltam a két szikrázó bigyót, és könnyen, elsőre... miután rájöttem, hogy veterán fokozatban játszom, azért bukok fel az első nekem hajított hordótól. Átkapcsoltam arra az időre újoncra.
Felszedtem szépen az ott található sugárzás elleni artit is, de eladtam, van rajtam már két ugyanolyan.Mindenki: Találtam egy fószernál egy izmos katonai páncélt... nem tudom ismeritek-e. A nevét elfelejtettem, de 60-as golyóállóságot tud, lehet benne futni is, viszont nem lehet rá artit tenni (egyet sem).
A helye: Az iránytűs küldetésnél, a barlangban, mikor kilőttem azt az embert, aki a célpont arti mellett valami rádiónál ült. Na ennek a helyére ül le később egy szabadságos (vagy nem tudom milyen) karakter... nála meg lehet venni, azt hiszem 25K-ért.
Kipróbáltam, nagyon jó vele védetten metélni az ellent, de végül az artitartók hiány amiatt letettem róla. -
válasz
remington2 #2270 üzenetére
Ilyen visszamászós járat perpill nincs lent, viszont van több csukott ajtó, talán egyik megnyílik ha végeztem a mókokkal...
Szóval akkor semmi trükk nincs, csak adjam nekik az ólmot szorgosan...
Köszi a választ. -
-
Üdv!
Kérek ismét segítséget. Red Forest-ben vagyok egy barlangban, ahová az iránytűs küldetés küld be. Ott a deszkák között le lehet ugrani, mászni. De lent (bánya?) van két szikrázó\mozgó lény, amik felemelnek tárgyakat és hozzámvágják, illetve szikrázással is agyoncsapnak, ha közel megyek.
Van ott valami trükk ellenük, vagy csak szaladozzak és lőjem őket? -
No meglett az a nyavajás Jantar-i ajtó...
Több nap szenvedés után... - mert hát nem találtam ott egy élőhalottat sem, aki rúgkapál még - kínomban mentettem, majd lövöldözni, gránátozni kezdtem az ajtót, meg a kolléga Stalkereket. Egyszer csak látom ám, hogy a gránátom átrepül a csukott ajtón és bent robban, erre rögvest jött egy küldetés, hogy segítsek a bázist megvédeni, majd nyílt szépen az ajtó.
Szóval beolvastam a korábbi állást, átdobtam a egy gránátot a csukott ajtón, küldetés jött, ajtó nyílt. Hogy a rosseb... -
válasz
Hun'reeth #2211 üzenetére
Hát ez az. Nem jártam a profnál, mert zárva van az ajtaja. Csak akkor nyílik ki, ha elébb lepuffantok minden élőhalottat. Na és ezen igyekezetem közben nyír ki lassan a pszi sugárzás.
virkir: Jó ötlet lenne az a +20kg, csakhogy 50kg felett ennek ellenére nem tudok futni rendesen. Ezért nekem nem vált be. Végül csak +10kg-al nyomulok vésztartaléknak, de igyekszem 50 alatt maradni.
-
Élőhalottakat le kell szedni az ok, a gyárra meg azt értettem, ahol ezek vannak sokan (nem tudom mi az, épületegyüttes, Jantaron belül).
Nem a sima sugárzással van gondom, hanem konkrétan itt bent ezzel a pszi vagy miaszösz sugárzással. A fecskendő az tényleg gyógyítja ezt a fajta sugárzást is?
SEVA ruci megvan.
No és ilyen "antirad arti", ha a sima sugárzás ellenire gondolsz, az van. Pszi-re van valami külön? Akkor olyanom nincs...
Köszi a választ. -
Sziasztok.
Jantarban vagyok. Utánajártam itt, hogy le kell szedegetnem az élőhalottakat, csak azután nyílik ki az ajtó. Kívülről, két irányból le is szedegettem a nagyját.
De nem igazán tudok bent a gyárban életben maradni. Vagy tíz elsősegélycsomi árán egyszer keresztben átvergődtem, és találtam is még 2-3 zombit. És akkor még bent az épületekben nem is voltam...
Hogyan lehet kivédeni azt a sugárzást (az ellen ható mütyüröm nincs), esetleg van valahol "árnyék" bent, ahol meg lehet pihenni?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest