- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxboro
tag
Hi!
Ott lent van egy Firefly (+6 health) arti + valmi spéci fegyó is, legalábbis én ezeket találtam... Az arti balra a mellékhelységben van.... Elég idegesítőek a hozzád csapódó tárgyak, én nem is lőttem, csak állandóan változtattam a helyem, pár perc után elcsendesedett minden, aztán jobbra mögötted (ahogy leestél) szabad lett az addig lezárt kijárat, és jöttek le a stalkerek...
Hát ennyi... -
remington2
senior tag
A létra tényleg egyirányú út, vissza már nem lehet mászni rajta. Viszont van ott egy járat, amelyen vissza lehet menni az előző szintre, de emlékeim szerint azelőtt, mielőtt lementem, nem volt ott a járat végén, fent lévő nagy lyuk a falban, azt valószínűleg a játék nyitja meg akkor, ha kinyírtad a két poltergeistet. Vagy csak nekem nem volt szemem, és nem vettem észre
Ez a két példány elég kemény dió volt, sokáig kellett őket lőni, aztán egyszer csak, hirtelen meghaltak, nem is tudom mitől. Miután kitakarítottad a bányát, jönnek arra stalkerek, ők is segítenek. Lent egyébként vannak értékes dolgok (detektor rulez), és úgy rémlik, mintha ott találtam volna egy bulldogot is, az egyik oldalsó szobában, plusz lőszert is hozzá . . .
-
virkir
veterán
Hagyd ki.
Szerintem az egy zsákutca én nem találtam ott kivezető utat se semmi érdekes dolgot.
A bányába úgy is csak az iránytűért kell bemenni.Más.
Ha valaki stalker fokozaton talált valakinél exo-t ossza már meg velem melyik kereskedő volt én végigjártam az összest van 400k-m de nem találok senkinél.
Limanszk meg elég necces anélkül egy egyszerű seva-val. -
virkir
veterán
Ja értem, pszi-re nem emlékszem, hogy nekem lett volna.
A fecskendő csak a radioaktív sugárzást csökkenti.
Mire oda értem már volt 5-6 artim amit megtartottam csak nem vittem mindet magammal, közte egy -1 pszi is.
Nálam az a baj, hogy új területekre is csak -antirad, +20kg, +6 gyógyulással megyekhogy legyen helye az eladható cuccoknak.
-
virkir
veterán
Namost ez így két külön dolog.
A profhoz csak akkor tudsz bejutni ha az összes élőhalottat megölöd. Az előfordulhat, hogy a pda már nem jelez élő zombit de még agonizál valahol 1-2, na azokat is egy a fejbe kúrában kell részesíteni.
A gyárba ráérsz ez után menni.
A sugárzást tudod gyógyítani a fecskendős kittel, vagy menj vissza egy SEVA-ért meg legalább 1 antirad artiért. Eddig a pályáig lehet találni de már meg nem mondom hol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest