- Nem lesz Xiaomi 16
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Na, ismét Limanszkban.
Közben voltam a mocsárban felvenni az 50.000 rubeles jutalmat a Tiszta Égbolt bázisán és Kordonban is a híd melletti bázison. Közben mutánsirtásos feladat is adódott 600 rubeles díjazásért.
Szinte minden korábbi helyszínt felkerestem kötszerügyben, de így sem túl sok gyűlt össze, csupán 160 db körül. Remélhetőleg sokáig kitart a Bullat páncélruha, bár néhány fejlesztés azt hiszem a zárt-körös oxigénellátó-rendszerhez elmaradt, mert nincsen meg az összes flash-meghajtó.
Valami bug lehet, hogy visszatérvén Sötétvölgybe és Jantarba, a korábbiakban nem mutatott új rejtekhelyek bukkantak fel a PDA-n. Sajnos egyik sem tartalmazta a meghajtót.
A Vörös-erdő előtti átjáró előtt lévő épületen belüli nagyon magas sugárzási területen lévő páncélszekrényt meg sem próbálom felkutatni. Talán abban lett volna a második meghajtó, ami az Agropromi területen található Szolgálatos bázis fejlesztőjének szükséges?
Már mindegy, Limanszkből nincsen visszaút, mert nem készítettem mentést az alagúton való áthaladáskor.
Különös halálesetek:
1. Tiszta Égbolt bázis területén a mocsárban, amikor a jutalomért visszatértem. A cimborák vígan kvaterkáznak bajtársuk hullája körül.
2. Agropromnál a Szolgálat főhadiszállásán, a bejárati ajtótól nem messze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest