Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dhampir

félisten

Sziasztok!

Számomra új dologra bukkantam a Clear Sky-ban. Most nem a katonaság felé, hanem a másik oldalon léptem be első ízben Kordon területére. Nemsokkal ezután egy halott stalkert találtam. Minden cucca, a fegyvere is a hátizsákjában pihent, vélhetően szívroham vagy más erős trauma vihette el szegényt.

No, de tovább megyek a híd felé, erre a zsivány szabadúszó stalkerek nem le akarnak lőni, csak amiatt, mert zsoldos vagyok? Fegyó eltéve, megyek a csalagúthoz és ott az elöl lévő két pofa roppant barátságos, de amint beljebb lépek, akkor az alagút bentebbi részén ácsorgó gázmaszkos pofa elkezd lőni rám.

A hídnál csak úgy tudtam átkelni, hogy megsebesített egy másik őrjöngő stalker. Eleddig tiszteltem a stalkereket, de most már banditaként tekintek rájuk, nem csoda, ha a Szolgálat nem ajnározza ezeket a gyilkosokat. :((

Más:

A mocsári fejlesztés még hiányos, pedig elvileg minden feladatot teljesítettem és a csapostól, meg a Lebegyev közelében ülő komától is minden értéktelen infót méregdrágán megvettem. Több rejtekhelyet sem mutat az alapjáték, ezért is döntöttem az átruccanás mellett.

Kezdeti lelkesedésem a fentiek után lohadóban.

Új hozzászólás Aktív témák