- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
nem_tom #4848 üzenetére
Nem volt gond vele, de inkább újratelepítettem. Természetesen elmentettem a mentésemet, és ugyanonnan folytathattam, ahol abbahagytam.
Szép volt, jó volt, viszont ma már repült a gépről a Clear Sky, Limanszkot még egyszer nem csináltam végig.
Bőven elég volt a bugokból is, főleg abból, hogy össze-vissza jelenítette meg a már megvásárolt rejtekhelyeket a térképen.
Mikor már úgy hittem, hogy mindent begyűjtöttem, de később visszatértem a helyszínre, csak akkor mutatta meg a hiányzó lelőhelyeket, de azt is rapszodikusan, főleg Jantarban.
Például Agropromnál a kerítésen belüli vasúti kocsi alatt mutatott egyet, de mikor közelebb értem, akkor már eltűnt a PDA-ról. Pályaváltás után később visszatértem oda, és akkor már nem "menekült" el, fel tudtam venni a zsákmányt.
Ha a Clear Skyra lesz kevés buggal megáldott Mod, talán majd akkor játszom még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest