- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
nem_tom #4704 üzenetére
Ja. Milyen izgalmas volt végigsunnyogni éjszaka a Kordonban, képződményeket keresve. Közben némelyik kialudt tábortűznél belebotlottam egy-egy hullába. A mutánsok szerencsére a híd környékén sűrűsödtek össze, így el lehetett lébecolni.
Már meg tudtam volna venni a sisakos öltözéket, de nincsenek rajta relikviatartók, így aljas módon visszatöltöttem a vásárlás előtti mentést.
A Kordon bejáratánál található alagútnál lévő hátizsákban nincsen ott a flash-meghajtó. Már a Stalker sem létezik, akitől megvehettem volna az információt...
A Szeméttelepen egy csomó pénzt elköltöttem információkra. Amíg további rejtekhelyeket és képződményeket kerestem, addig mögém sunnyogott egy fosztogató. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy a hátam mögött felordít valaki. Amikor visszapillantottam, meglepődve konstatáltam, hogy az anomália a magasba emelte a banditát, és legalább 2 percig pörgette a levegőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Crew sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpársportok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 120.000ft!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest