Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Nem olyan nagy szám az a 4850, na, de nem a CS miatt fogom lecserélni, sem a CoP miatt, hál'istennek. Egyszer sem szaggatott be egyik sem, mire meg meglesz a jófajta full HD monitor, más kártya fog duruzsolni a gépben.

Itt a lista:
<LI itxtvisited="1">Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance, native DX10.1 implementation for better quality).<LI itxtvisited="1">Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.
<LI itxtvisited="1">Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering for top video boards and high resolutions.
Olvastam valami nedves felületekről is, nem tudom, ez dx9-nél is így van-e, nálam annyit tesz, hogy eső esetén a falakról, hordókról stb. folyik lefelé a víz. Gondolom ez lehet az, de a Timeshift, meg főleg a Bioshock dx9-ben is jobbat tudott ettől.
CS-re visszatérve: a Garbage-ban vagyok, és már a Cordon-nál sem értettem, mi alapján kapom a mellékküldetéseket. Az egy dolog, hogy mikor friendly-vé válik a csapat, megered a nyelvük és adnak 1-2 kivételes küldetést, de miért van az, hogy találomra 20 emberen 50x végigmenve kapok 1-2 hevenyészett küldetést, amit addig nem, amúgy meg a bőszen integető, kiemelt katonák elsőre is azt mondják rájuk bökve, hogy nem tudok segíteni nekik. Közben 3 flash drive-om is van, mégsem kell egyik szerelőnek sem. A játék ilyen nyomi, vagy szar a mod?
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest