Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz lsc #4037 üzenetére

    Nem olyan nagy szám az a 4850, na, de nem a CS miatt fogom lecserélni, sem a CoP miatt, hál'istennek. Egyszer sem szaggatott be egyik sem, mire meg meglesz a jófajta full HD monitor, más kártya fog duruzsolni a gépben. :)

    Itt a lista:
    <LI itxtvisited="1">Added MSAA for alpha-tested objects ("alpha-to-coverage" for DX10.0, custom "alpha-to-coverage" for DX10.1 for better performance, native DX10.1 implementation for better quality).

    <LI itxtvisited="1">Added new quality level for sun-shadows (ultra) for better picture quality.

    <LI itxtvisited="1">Added new min/max shadowmap technique (which takes advantage of DX10.1 when available) allows to speed up high quality sunshafts rendering for top video boards and high resolutions.

    Olvastam valami nedves felületekről is, nem tudom, ez dx9-nél is így van-e, nálam annyit tesz, hogy eső esetén a falakról, hordókról stb. folyik lefelé a víz. Gondolom ez lehet az, de a Timeshift, meg főleg a Bioshock dx9-ben is jobbat tudott ettől.

    CS-re visszatérve: a Garbage-ban vagyok, és már a Cordon-nál sem értettem, mi alapján kapom a mellékküldetéseket. Az egy dolog, hogy mikor friendly-vé válik a csapat, megered a nyelvük és adnak 1-2 kivételes küldetést, de miért van az, hogy találomra 20 emberen 50x végigmenve kapok 1-2 hevenyészett küldetést, amit addig nem, amúgy meg a bőszen integető, kiemelt katonák elsőre is azt mondják rájuk bökve, hogy nem tudok segíteni nekik. Közben 3 flash drive-om is van, mégsem kell egyik szerelőnek sem. A játék ilyen nyomi, vagy szar a mod?

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák