- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
keszegduda #3834 üzenetére
Mert unalmas lenne a zóna egyedül...
más: nemrég hallottam "valakitől"
hogy nem volt zökkenőmentes a játék szinkronizálása. Ti mit tudtok erről?
-
X Factor
addikt
válasz
keszegduda #3834 üzenetére
Az ellenfelek, sőt társak is "gyárilag" teremnek újra, ha nem teremnének nem lennének random csaták, megütközések stb... egyébként meg felesleges rajta idegeskedni, mi vagyunk egyedüli szemlélők az adott világban, nélkülük elég uncsi lenne, ha egyszer halomra lövünk mindekit. Kisugárzásnál elbújás tényleg idegesítő meg lassítja a játékmenetet, de 1-2 dolog engem jobban idegesített. PL.: Bugos frakcióharc.
-
Dimitryj
aktív tag
válasz
keszegduda #2744 üzenetére
ugye első küldi ami a cordonba visz: beszélj svidovichal (a kereskedő), és onnantól kezdve nincs főküldetésem. csak mellék küldetéseket tudtam felvenni de sehova sem tudok beállni.
-
C4mp3r
addikt
válasz
keszegduda #2745 üzenetére
Nálam már volt olyan, hogy Red Forestben egy bloodsucker hátulról akart támadni, de belement egy anomáliába, ami keresztülhúzta a terveit.
Az, hogy legránátoznak mindig már nem is zavar, annyira megszoktam, viszont nem egyszer csak azért sikerült lelőni stalkert, mert épp beragadt/kiürült a fegyvere és újra kellett töltenie. Az emissionnel nem szokott problémám lenni, mindig odaérek a rejtekhelyre időben. (Persze kicsit idegesítő, hogy ahogy bespawnolok a pályára egyből emission jön és a pálya közepén van a búvóhely, ahol mutánsok vannak.) Ellenségem már nincs, kiírtottam az összeset akit ki lehetett, így oda megyek ahova akarok akár fegyver nélkül is.
-
C4mp3r
addikt
válasz
keszegduda #2740 üzenetére
Azért szerintem a patchek föltelepítése után eléggé lecsökken a bugok száma. Már ha marad, mert én nem nagyon vettem észre, leszámítva ha bugnak vesszük azt, hogy nem tudom megcsinálni az utolsó küldetést. (De lehet én vagyok balfasz.
)
-
zeoos
tag
válasz
keszegduda #2391 üzenetére
A golyók láthatósága teljesen életszerű, emlékezz csak vissza valós életedben megélt katonaságra és az ott tanultakra: betárazásnál a mittudoménhányadik lőszernek nyomkövetősnek kell lennie, hogy akár esti lövöldözéskor világos legyen, hogy hova is küldöd az "áldást".
A pontosság is próbál realisztikus lenni, hiszen a valós életben a géppisztoly 1mm-es oldalmozdítása 100m távolságban már 1m-es pontatlanságot jelent, a fegyver visszarugásából adódó szórásról már nem is beszélve. Csak a filmekben van úgy, hogy csípőből kilövöd egy repülő légy szemét.
Persze egyes szereplők golyóállóságában valóban vannak érdekességek, de ez a játékélményt nem rontja, mint inkább csak a nehézségét erősíti.Fegyverek pontosságát a fejlesztéssel és a lövés/sorozat nagyságának beállításával alakíthatod. Célzott lövéssel (jobb egér) tovább javíthatod a pontosságot. De azért azt se felejtsd el, hogy van különbség egy "cseresznyemag-köpködő" és egy speckó mordály között is.
Sebzőképesség pedig védőfelszerelés és az általad használt lőszerfajta függvénye.Mindent egybevéve a sikertelenség = user error.
-
katt777
félisten
válasz
keszegduda #1041 üzenetére
Ha a VGA-d már 1 maggal is ki volt hajtva, akkor nem is fogsz javulást látni, és ez nálad esélyes. Egyébként persze, hogy működik mindennel, ha bekapcsolod, az egész rendszert súlyozgatja.
Nekem amúgy 100+1%-ról olyan 70-80+30-40% lett (össz. max kb. 120% volt), RivaTuner-rel monitoroztam (tényleg, majd fölteszek egy grafikont arról is) ami azt jelenti, hogy a játéknak nincs szüksége többre egy 3GHz körüli Intel procinál. Lényegében egyszerűen nem optimalizálták, ennyi. Lehet persze, hogy egy 4870X2-vel többet használna, de aki tudni akarja, gyorsan küldjön nekem egy olyat!Az biztos, hogy 3870X2-t még bőven kihajtja egy E8400 1680-ban max grafikával, szóval azzal sok javulás megint nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged