- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Medvelászló #3843 üzenetére
Nálam műkődött kár h. későn jöttem rá, nappal vmi brutálisan szép a játék, éjszaka annyira nem jött át viszont fény effektek (villmálás, torkolat tűz) csak ott jön át.
-
X Factor
addikt
válasz
- = Zk = - #3838 üzenetére
Szvsz hangulatos lett a szinkron, a feeling átjön.
-
X Factor
addikt
válasz
keszegduda #3834 üzenetére
Az ellenfelek, sőt társak is "gyárilag" teremnek újra, ha nem teremnének nem lennének random csaták, megütközések stb... egyébként meg felesleges rajta idegeskedni, mi vagyunk egyedüli szemlélők az adott világban, nélkülük elég uncsi lenne, ha egyszer halomra lövünk mindekit. Kisugárzásnál elbújás tényleg idegesítő meg lassítja a játékmenetet, de 1-2 dolog engem jobban idegesített. PL.: Bugos frakcióharc.
-
X Factor
addikt
válasz
Cyrusv10 #3720 üzenetére
Én most fejeztem be, de a saját tapasztalatom/véleményem megegyezik teljesen. Én még kiemelném a fantasztikus időjárás/napszak változást sok játékban jelen van, viszont szerintem itt sikerült mind a mai napig a legjobban. Bár volt h. zavart pl. Limanszkról fogalmam sincs h. milyen mert amíg átmentem rajta végig éjszaka volt.
Fegyverek: 2-őt használtam egy tűzgyorsasgára tuningotl ak-t, a másik pedig vmi ts-301 volt azt hiszem precizítással, 1lővés 1 ember metódussal, csak a játék eleje volt nagyon nehéz.
Végjáték: Mókás
Én azért picit többre számítottam, de sztori szempontjából nézve nem is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged