Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
Az utolsó nem egyszerű tényleg, át kell rohanni azokon a fehér örvényeken, közben izomból nyomkodni a medic csomagot mert jönnek mint az oroszok ahogy mondják.
Én 40 medic csomaggal és 50 kötözőszerrel indulok neki, bár abból elfogyott a fele a monolitoknál mire átvergődtem. (az sem egyszerű végigvinni)
A bugból akad elég, pl a semmi közepéből kerülnek elő a fosztogatók/renegátok vagy mutánsok, a kisugárzások elől hogy elbújj sokszor elég egy féltető (persze ahová irányít a számítógép), de a betonerőd nem megfelelő neki, amit biztonságosabbnak tartok. Ki érti ezt... Vagy az sem egyszerű hogy 4 sec időt ad hogy érjek oda az adott helyszínre, ahol megy a hentelés közben az van vagy fél km-re.
Ami még nem tetszik hogy várni kell az ellenségre egy jó darabig mire a másik része odaér az adott melléküldetésen belül, megoldom egyszerűen, eléjük rohanok és végzek velük aztán már kapom a jutalmam.
Átlátnak a falon, az anomália meg sem kottyan neki, pedig ott hever a földön, már szénné égett szegény csóka és ő még kenyeret is tud enni szalámival...a gránátdobásukról nem is beszélve, jól tudják csavarni, a végtelen lőszerrel rendelkező fegyverük egyenesen hab a tortán, főleg hogy még egyszer sem sül be neki.
(és ha lelövöd van nála egy kevéske, de amit kilőtt rád az van vagy egy raklap)
Ezek nem tetszenek, de akad egy pár érdekes eset.
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én 40 medic csomaggal és 50 kötözőszerrel indulok neki, bár abból elfogyott a fele a monolitoknál mire átvergődtem. (az sem egyszerű végigvinni)