- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kareszovics #3510 üzenetére
Rendben, sikerült végre eljutnom, valóban az kavart meg, hogy ellentétesen mutatta a térképen az utat.
Kösz mindenkinek a segítséget -
M@trixfan
addikt
válasz
Kareszovics #3512 üzenetére
Komolyabb Artifact vagy esetleg GP37 (valódi neve HK G36)? 160 kg cucc van nálam. Minden jó fegyver megvan a GP kivételével és megfulladok a lőszerben, annyi van. Terminátor üzemmódban géppuskázom rendesen, csakhogy fogyjon a tömeg.
Amúgy kifejezetten tetszik a játékban, hogy szuper artifact-ek mellett, exo páncélban is simán meg lehet halni és nem erőltetett a master fokozat nehézsége mint pl. egy COD4. Egyedül a gránátozás baromi idegesítő.
-
Bocaa
senior tag
válasz
Kareszovics #3407 üzenetére
hát énis COD-os voltam(vagyok) meg UT-ot is szeressük,CS:source is beugrik néha igen az ésszel kell lőnit kéne megtanulni
-
CptMisi
őstag
válasz
Kareszovics #3407 üzenetére
nah és az milyen, hogy amikor először játszottam vele még bugokkal is kilépkedett, meg a mentést nem töltötte be?
-
Anubiss
tag
válasz
Kareszovics #3367 üzenetére
Szvsz nem vészes. Csak a lőtérrel meg a kapott SGi-vel (vagy mivel) 30 kilót összeszedtem...
-
zuchy
őstag
válasz
Kareszovics #3367 üzenetére
Én se tudtam megcsinálni.
Túl kevés a lőszer, és vagy pontatlan a fegyver. Bezzeg az én fullosra tuningolt fegyómmal gyerekjáték lenne.
-
zuchy
őstag
válasz
Kareszovics #3346 üzenetére
De csak néha csinálják.
Most jó. De volt olyan is, hogy a katonai-raktártelepnél, vagy hol nem voltak másodlagos küldetések, aztán később visszajöttem és már lehetett csinálni őket.
Amúgy most a Duty, plusz egy mutáns-csorda kiírtotta a banditákat-fosztogatókat a szeméttelepről. -
zuchy
őstag
válasz
Kareszovics #3340 üzenetére
Az gáz. Csak kár, hogy nem tudom megkapni az exo ruhát. Hiába irtottam ki a Duty base-t nem történt semmi. Sőt néha a fosztogatók (akik most ősi ellenségeim) küldik az üziket, hogy jöjjek segíteni nekik, mert gyilkolják őket.
-
Sir Robin
tag
válasz
Kareszovics #3273 üzenetére
4 páncél? te sem apróztad el!
Miket vittél magaddal? Talán 2-2 fullos sevát meg exo-t?
M@trixfan:
Szívesen, bár a köszönet inkább Laudát illetve Xelot illeti. Fosztogatókról pedig csak annyit, hogy azokhoz úgyis csak a mazochisták állnak be (ugye skeleton?).
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kareszovics #3230 üzenetére
Az egy elég jó csúzli. Ontja az ólmot. Főleg a sok rádrontó csótány ellen kiváló, az Vörös erdőbe csak ezzel indulok.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Kareszovics #3155 üzenetére
Nem egy bonyolult sztori. Aki nem szimpatikus agyonlövöd. Max jönnek a haverjai.
-
Sir Robin
tag
válasz
Kareszovics #3243 üzenetére
Tuninggal még a géppuska is viszonylag pontos. Sajnos a tankról leoperált verziót nem lehet fejleszteni, pedig azzal lehetne rambózni rendesen.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3230 üzenetére
Mármint a célzásra lesz szükség,nem a géppuskára....
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3228 üzenetére
Hogyha a tank -gépágyúról beszélsz,akkor a válaszom határozott nem.Engem iszonyatosan irritált,hogy nem lehet vele pontosan célozni,Limanszkban a kórházas résznél pedig szükség lesz rá.
-
Xelo
addikt
válasz
Kareszovics #3218 üzenetére
én a banditákat gyűrtem le, eddig stalkerekkel vittem. seva befigyel végre. történetben még csak ott tartok ahol majd kirabolnak, szal feltuningolom amim van aztán berakom a cuccaimat egy ládába.. rajtam nem fognak ki a mocskok
beállok majd a freedomba és legyűröm a dutyt... amíg "Gandzsa" ellát zöldséggel nem kérdés kiket támogatok.
(meg kell az ajándék sig). egyébkén vmi bug miatt stalkerek nem segítettek, egyedül kellett elfoglalnom a banditák bázisát.. hát.. khm.. veteránon nem volt egy álom.
-
Sir Robin
tag
válasz
Kareszovics #3198 üzenetére
Egyszerű gyűjtögetés, semmi csalás. Egyedül a géppuska és a hozzá való lőszer beszerzése volt egy kicsit komplikáltabb. A cipelhető súly pedig így adódott össze: exoskeleton terhelhetősége 105 kg, valamint 2 db abból az artifaktból, ami +30 kg cipelését teszi lehetővé. Igazából nagyon sok fölös cuccot vittem magammal, mert összesen kb 1500 töltényt, meg vagy 100 vog25 gránátot lőttem ki összesen Limanszktól a játék végéig.
-
Xelo
addikt
válasz
Kareszovics #3204 üzenetére
a STALKER nagyon jó játék, de nem mindenkinek. nem az a tömegFPS. a hangulata baromi jó, de kezdve attól hogy nehéz, rusholós stílusban nem jut sokra az ember benne, (már azt is lehet mondani hogy igazi "hardcore" shooter), így az átlagjátékos hamar azon kapja magát hogy nem élvezi azt, amit a játék nyújt. azt mondom érdemes megvétel előtt kipróbálni. (félreértés ne essék, nem warezre buzdítom a népet, ez megtörténhet egy barátnál is.
) én imádom, az árát totálisan megéri, és mostmár merem állítani hogy a játékoknak a netről elérhető verziója legtöbb esetben nem egyezik meg azzal amit az ember legálisan megvásárol, a "vég"termékkel.
-
emre
veterán
válasz
Kareszovics #3198 üzenetére
De át is lehet irogatni vállalkozó kedvüeknek az actor.ltx-et.
Én 500kg -os súlyhatárt állítottam be, nagyon megnyugtató.
Ja, a súly átírása újraindítás után tesztelhető, tehát ha csak kilépsz a desktopra, és átírod,majd visszamész a játékba akkor nem fog változni. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3191 üzenetére
Hát ja,én erre sosem próbáltam átmenni,kíváncsi vagyok,ottlesz -e a bár (mondjuk nem sok esélyét látom,hogy más lesz a raktártelep,mintha a vörös erdőből mennél)
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3187 üzenetére
Az a bár ,ami az elsőben is benne volt?
Mert én azt nagyon hiányoltam a játékból...
Ha tényleg az ,akkor lehet,én is nekiugrok mégegyszer a Duty oldalán.
Amúgy én először a stalkerekhez csatlakoztam,és tényleg volt Exo a kerekedőnél,de ugyanúgy lehetett venni a szabadságnál,meg a szolgálatnál is...Csak meg kellett csinálni minden mellékküldit.Fosztogatókra én is kiváncsi lennék....Lehet,kicsit nehezebb lenne a játék
-
skeleton91
tag
válasz
Kareszovics #3187 üzenetére
Lehet én nem tudom mi lessz akkor ha a fosztogatókhoz csatlakozol valószínűleg sok ellenséget szerzel de nem biztos..
-
skeleton91
tag
válasz
Kareszovics #3185 üzenetére
Én a te helyedben a stalkerekhez(magányosakhoz) csatlakoztam volna mert ott ha fullra fölviszed a viszonyt jelző csíkot akkor tudsz az agropomi stalkereknél exoskeletont venni, 55 ru + a fejlesztések kb 35 ru nem olcsó de megoldható és megéri.Én legalábbis ezzel toltam végig a játékot és a kondíciója is kibírta végig.
Limanszk egy kemény hely, tankolj föl mielőtt odaindulsz.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3183 üzenetére
Igazán nincs mit
Készülj fel,hogyha átmégy Limanszkba,akkor már nem fogsz tudni visszamenni fegyvert-páncélt javíttatni.Éppen ezért célszerű vinni egy pluszpáncélt,és egy pluszfegyót.Amiket meg ott találsz,azt nyugodtan dobáld el,mert úgysem tudod eladni.
Aztán többet nem okoskodok -
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3181 üzenetére
Akkor az az érvényes ,amit írtam.Az alagútig el tudsz osonni,ott meg még kívülről ,gránátokkal nyírd ki szépen a mutánsokat.Ha mind megmurdelt,akkor osonj végig a kerítés mellett,aztán szabad az út a Yantari átjáróig.Onnan meg már sima liba a dolog.
-
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3178 üzenetére
Ha jól értem,igazából a mutánsokkal teli alagút után vagy valahol a harckocsi,meg a bazinagy tűzanomália közelében.Nincs más megoldás a visszajutásra,minthogy visszaosonsz valahogy Yantarig (az alagutat sajnos nem fogod tudni elkerülni,de a többi harcot megúszhatod),aztán meg kedves túravezetőink megoldják a dolgot.
Pénzre meg nincs jobb megoldás a gyűjtögetésnél.Ha megvan egy jópárszáz kilónyi fegyó,akkor meg szépen visszaviteted magad a clear sky kereskedőhöz,és meg van oldva afejlesztés. -
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3176 üzenetére
Ha nem balhéztál össze mondjuk a szabadsággal,meg a szolgálattal,akkor irány a kereskedő,és vegyél egy Bulat páncélt.Azt a szabadságos technikus tudja fejleszteni ,azt hiszem.(ha nem az lenne,akkor próbálgasd végig a többit)Ha esetleg nem tudnád fejleszteni,a Bulatnak alapból is elég jó a golyóállósága+a szakadásvédelme.
Ha nem így lenne ,akkor bocs,mert már nem vagyok biztos benne (én még a fosztogatókkal fejlesztettem a seva-t)
Mondjuk egy próbát megér,jobb ,mint egy újrakezdés. -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #3163 üzenetére
Amennyiben valakit érdekel az 1.0-ás megoldást választottam (hagytam fenébe mindenkit).
Alaposan összehaverkodtam a Freedommal, a főküldi iszépen alakul.
Tanács: ha segítettél már a Bolhapiacon Naprnak akkor nem tudsz későbbiekben csatlakozni a Fosztogatókhoz (bár a viszonyotok lehet semleges).
-
Sir Robin
tag
válasz
Szerintem a koncentráló táboros küldetés ott ér véget, hogy meg kapod az infót a rejtekhelyről a kiszabadított csákótól.
A bolhapiacos vérengzést csak a legközelebbi helyőrségnél ajánlották fel nekem, csak dutyisok. Fosztogatók voltak ott eleinte, de ők (akik harcolnak a stalkerekkel) nem adták ezt a feladatot.
-
emre
veterán
válasz
Szia!
A bolhapiacot én sem foglaltam el, nem írtottam ki és nem volt semmmi gond,A koncentrácós tábort nem értem
A fosztogatók újratermelődnek, ilyen megbízásokat folyamatosan fogsz kapni.
Miért kellene dumálni a freedommal?Üdv emre
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3159 üzenetére
megköszönném
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3157 üzenetére
hmm...
akkor nagyon nem vágom eztaz "Ecseripiacos" sztorit....
épp most készülök visszamenni Lebegyevhez, hogy elfoglaljuk a hidat...hmm.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
melyik moddal nyomod, ha szabad kérdezni ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3106 üzenetére
hát az előfordul...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3103 üzenetére
SoC 2009 Complete mod-ot nézted/próbáltad már?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Kareszovics #3101 üzenetére
félig meddig igen. mert van pl hogy a mellékküldi nehezebb, mint azt reméled. pl kispuskával bloodsuckerek ellen, necces lehet.
de figyi...tégy belátásod szerint. ha megkedveled a játékot, ugyis ujrajátszod majd. más taktikákkal stb. ezt garantálom...mi pont ezt csináljuk. sokadjára játszuk... -
hülyegyerek
addikt
válasz
Kareszovics #3098 üzenetére
Hát igen...azért van a nagy terület,hogy tudjál hová szaladni a süvítő golyók elől
.
Szerintem a komolyabb csaták előtt érdemes pendriveokat keresgélni,fejleszteni a cuccokat,aztán hadba vonulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest