- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
Anubiss #4085 üzenetére
Csak tipp. Win7 egy nyomorék windows, és szinte mindent CSAK RENDSZERGAZDAKÉNT szabad futtatni!
Az asztalon az ikonjára jobb katt, ott felhozza, hogy "futtatás rendszergazdaként", tehát így indítod. Illetve, ha nem akarsz ennyit bajlódni, akkor jobb gomb az ikonon, "tulajdonságok", majd "Kompatibilitás". Legalul ott van "Program futtatása rendszergazdaként" kipipálni.
De ez csak tipp. -
M@trixfan
addikt
válasz
Anubiss #3395 üzenetére
Ha el akarod spoilerezni, hogy hol milyen anomália van akkor pár oldallal előbb linketék be a zóna részletes térképét amin minden cucc rajta van. zért hozzá kell tenni, hogy nekem pl. más artifact volt sokszor mint ami a térképen van. Red Forest, Army Warehouses, itt van pár jó artifact.
-
zolka78
senior tag
válasz
Anubiss #3334 üzenetére
Hasonló gonddal küzdök én is. Amikor feltettem a gémet minden küldi ment simán, egész odáig jutottam, hogy megkaptam az infót a szabadságos vezértől Agyarról. Ekkor gondoltam kipróbálom Emre által javasolt módot, de nálam legányolta a gémet. Nem csak a mentéseim vesztek el ( ez nemjelentett nekem problémát, legalább újra kezdhettem ), de ekkor jöttek elő ezek a gondok, mindig egyedül kellet lezúznom az ellent, szövetségesek meg sehol. És amikor az a dolog, hogy tarts egy állást, órákba telik mire megérkeznek. Na, gondoltam újra húzom a gémet és kezdem előröl, de ugyan azt csinálja. Az elején még az ingoványba, a gépteleperöl hagyták,hogy egyedül verjem ki a renegátokat, mikor kaptam, hogy tartsam az állást olyan soká jöttek, hogy rendeltem egy pizzát meg vártam míg megjött, szépen meg vacsiztam, besöröztem és megérkezett az erősítés. Cirka 2 óra volt. Később mindenütt ezt csinálta. Aztán rájöttem a megoldásra. Azért nem jönnek mert szarosok. Amíg az ellen van fölényben csak lassan mozognak, és ha van előttük vagy a környéken mutáns vagy ellen, akkor megállnak. Így kénytelen vagyok egyszemélyes dzsihádba fogni
, hogy egy kicsit beinduljanak és a küldik haladjanak. De most már élvezem. Csak azt nem értem, hogy az első telepítésnél miért nem csinálta.
-
-
skeleton91
tag
válasz
Anubiss #3268 üzenetére
Igen azt mondom mást már nem tudsz tenni.
Én a te helyedben a freedomhoz állnék be de velük nehezebb dolgod lessz.A jutalom fejében dönts a dutyinál géppuska a freedomnál exoskeleton és egy géppityu a jutalom ha leölöd őket.
Sir Robin:jók azok a banditák csak akkor az egész zóna megveszik.
-
-
zeoos
tag
válasz
Anubiss #2445 üzenetére
A stratégiát magadnak kell kialakítanod, hiszen a játék pont ezt a szabadságot adja a kezedbe. A lényeg, hogy ne csak a főküldetéseken haladj végig, hanem közben a másodküldetéseket és plusz bevállalható feladatokat is csináld meg.
A másik dolog, hogy a limanszki híd leeresztése után menj vissza a kiindulópontra (tisztaégbolt-bázis/ingovány) és onnan lesz majd érdekes, hogy kihez tartozol, melyik csapathoz kötelezed el magad.
Eleinte simán függetlenként érdemes tenni a dolgunkat, majd inkább a játék irányának megfelelően érdemes csapatot választanunk.
A játékban folyamatosan ide-oda kell mászkálni, sokszor visszatérni előző helyszínekre.Eleinte függetlenként érdemes a feladatainkat végezni, egészen a fosztogatókkal kapcsolatos fejlesztések megszerzéséig, utána már beléphetsz mondjuk stalkernek, aztán jöhetnek a szolgálatosok, utána ismét be kell lépni stalkernek, majd végül szabadságiként végigvinni a játékot.
Az egyes fordulópontokat magadnak kell meghatároznod, hiszen sokban függ a stratégiádtól, de azt tudnod kell:
Stalkerként megmarad néminemű szabadságod, de szolgálat-szabadság viszonylatban mivel már katona vagy, a parancsnok utasítása szerint kell viselkedned a pályákon.Kapcsolataind milyensége más csapatokkal baráti/semleges/ellenséges (zöld/sárga/piros) nem csak a frakciójukba lépéssel javítható, hanem a nekik elvégzett feladatok/segítségek elvégzésével. Először érdemes a viszonyaidat barátira alakítani, mert így ha a játékmenetben még is összetűzésbe kerülsz valakikkel, a frakciójukkal először még csak semlegesre romlik a kapcsolatod, de még nem lesznek ellenségesek.
-
zeoos
tag
válasz
Anubiss #2366 üzenetére
A lehető legfejlettebb detektort, már az ingovány északnyugati sarkában megtuttad volna szerezni. Van ott egy leszakadt vasúti híd. A híd alatt átmenve találsz ott pár kisiklott vasúti kocsit ... ha jól emlékszem az utolsó vagon alatt találsz egy "barlang"-bejáratot. Ha bemész, a bal hátsó sarokban van a falnak támasztva egy martac. Ennek a matracnak a jobb oldaláról megközelítve a fal és a padló sarkát, ott van eldugva egy detektor. Kicsit nehéz felvenni, de mélygugolásban és kitartó próbálkozással biztos megtudod szerezni. Ahogy megvan és megfordulsz, rögtön találni is fogsz egy relikviát. Egyre vigyázz csak az odafelé tartó úton, hogy mindig maradj a szárazföldön, mert a vizes részek sugárszennyezettek.
Erről az egészről itt találhatsz bemutató videót:felülről a harmadik, ha minden igaz
Amúgy előfordul, hogy az artifakt nem jelenik meg (pedig a detektor szerint pont jó helyen állsz) ... ilyenkor távolodj el a helyszíntől és egy kicsit más irányból újra próbáld meg. Nagy valószínűséggel sikerülni fog mindegyiket megszerezni. Olyan viszont már előfordult velem, hogy nem kaptam fel időben a relikviát és felkapta az anomália. Ezt akkor már fújhatod. Szerintem egyes artifakt felvétele előtt érdemes menteni és ha sok cucc van nálunk a nagyját eldobni, mert így még megúszhatunk egy beszippantást, azaz van esélyünk kikecmeregni belőle. Utána aztán mindent újra felvehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Mobilhasználat külföldön
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen autót vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest