- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
romero28
senior tag
válasz
Sir Robin #3141 üzenetére
jól emlékszel . nagyjából olyasmi lett volna mint a boiling point(xenus)-ban , vagy az operations flashpointban . mikor megtalálták a kiadójukat ,akkor eszközöltek több változást a játékban , akkor keerült ki sok minden a játékból és nevet is akkor kapott újat (ol helyett soc) ja és akkor az alap fejlesztőgárdából páran ki is váltak emiatt...
de abból csak hasznunk lehet , mert ők fejlesztik a metro 2033-at.ha nem hallottatok még róla akkor itt egy kis ízelítő:[link] -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sir Robin #3084 üzenetére
köszönöm, h együttérzel velem
igen szétbasz, eléggé egy érzékeny a rendszerem...ha minden jólmegy, csütörtökön megint megyek iponba, és átnézzük újra. kedves srácok. logáutot is irtam róluk
ha picivel előbb debütál a 4890-es, már rég vettem volna
de sztem itt az alaplap, lesz a hunyó..... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Sir Robin #3057 üzenetére
van egy frakció, amielyik nem hajlandó sehogy befogadni. csak azon zsibbad, hogy teljesítenem kell nekik.. még ilyet...
mitcsináljak, vezessek le egy ikerszülést a táborukban?ha jólemlékszem, akkor az az egyik küldi, mikor vinnem kell skúlót egy csapatnak, de kivégzik őket mire odaérek. melyért a felelős az ottani tábornok volt. aki későb belszökik, énmeg utánna, és a sztori talán már ismerős....
aki tuddja a frakció nevét, és hogy mit kell nekik tenni, hallgatom
-
-
VinoRosso
veterán
válasz
Sir Robin #3031 üzenetére
Azt nem mondtad, hogy magyar kell
Ilyet szerintem nem csinált senki. Egyébként csak annyi lenne a meló, hogy 6db stringtáblában megkeresed CRTL+F-el a fegyverneveket és átírod amilyenre szeretnéd. Kb fél-egy napos munka. De eredetiben( oroszul ) angol( esetleg magyar ) felirattal szerintem sokkal jobb a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen autót vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest