Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ok, én csak a saját hülyeségemből indulok ki, sorry. Nekem speciel simán elindult, peccselni nekem nem kell, mivel steam-n keresztül müxik. Ráadásul, semmi ilyen gondom nem volt ezzel a játékkal. Más játékkal bizony előfordult hasonló, csak rendszergazdaként engedte elindítani. De, remélem, megoldódik a gondja.

-
Allien
veterán
válasz
Anubiss
üzenetére
Csak tipp. Win7 egy nyomorék windows, és szinte mindent CSAK RENDSZERGAZDAKÉNT szabad futtatni!
Az asztalon az ikonjára jobb katt, ott felhozza, hogy "futtatás rendszergazdaként", tehát így indítod. Illetve, ha nem akarsz ennyit bajlódni, akkor jobb gomb az ikonon, "tulajdonságok", majd "Kompatibilitás". Legalul ott van "Program futtatása rendszergazdaként" kipipálni.
De ez csak tipp.
Új hozzászólás Aktív témák

- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az asztalon az ikonjára jobb katt, ott felhozza, hogy "futtatás rendszergazdaként", tehát így indítod. Illetve, ha nem akarsz ennyit bajlódni, akkor jobb gomb az ikonon, "tulajdonságok", majd "Kompatibilitás". Legalul ott van "Program futtatása rendszergazdaként" kipipálni.