Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
Én is szabadságos voltam, de ezt a küldetést nem csináltam meg mert nem érdekelt. Egyébként én is találkoztam hasonlóval egy másik küldetésben, csak ott nem volt senki. Gondolkoztam, hogy ki ellen foglaljam el, magam ellen. Aztán egy idő után megjött a szolgálat. Utána amikor leirtottam őket megint órákig kellet várni, hogy megjöjjön az erősítés. Ezek után már hagytam az ilyen kisebb dolgokat. Csak arra jók, hogy felcucoljunk fegyverekből és lőszerből
-
zolka78
senior tag
válasz
DerStauner #3358 üzenetére
Amikor beszédbe elegyedsz a technikussal alul van egy kis fül, hogy fejlesztés, arra rá kattintasz és csak kijelölöd azt az eszközt amit fejleszteni akarsz és feljönnek a lehetőségek. Amúgy vannak küldik amit éjszaka egyszerűbb véghez vinni, éjjellátóval. Bár nálam van olyan, hogy egy komolyabb küzdelem előtt ha mentek éjszaka, majd onnan kell folytatnom akkor már nappalba folytatja, de ez csak valami bug lehet.
A pda térképe jelzi, hogy ki a kísérő, de ezt már írtam. Különböző jelölések vannak, hogy ki kicsoda. Ha még nem tetted volna , akkor menj vissza a tiszta égbolt bázisra és Lebegyev házában ott ül Fürge, régi cimbink a soc-ból. Ő majd elmagyarázza a pda működését.
-
zolka78
senior tag
válasz
DerStauner #3348 üzenetére
1. Ha az ingoványba akarsz jutni akkor a pda térképén látod a nyilat merre kell menned, ha az ingoványba vagy és a bázisra gondolsz akkor csak kísérővel, de ezt is jelzi a térkép.
2. Igen, tényleg csak a szárazon lehet közlekedni és sugár veszélyesek a vizes részek.
3. Ha nagy dózisban kaptál sugárzást mindenképpen bebukod ha nincs sugár elleni drogod.
4. Mindig valamelyik bázison a technikusoknál, de nem mindenki képes minden ruhát fejleszteni.
-
zolka78
senior tag
válasz
DerStauner #3342 üzenetére
Bizony ez így van
-
zolka78
senior tag
válasz
DerStauner #3338 üzenetére
Lőszert nem kell fel venni nem a feladat része, de a toronyba fel kell menni hisz segíteni kell a stalkernak.
-
zolka78
senior tag
válasz
Anubiss #3334 üzenetére
Hasonló gonddal küzdök én is. Amikor feltettem a gémet minden küldi ment simán, egész odáig jutottam, hogy megkaptam az infót a szabadságos vezértől Agyarról. Ekkor gondoltam kipróbálom Emre által javasolt módot, de nálam legányolta a gémet. Nem csak a mentéseim vesztek el ( ez nemjelentett nekem problémát, legalább újra kezdhettem ), de ekkor jöttek elő ezek a gondok, mindig egyedül kellet lezúznom az ellent, szövetségesek meg sehol. És amikor az a dolog, hogy tarts egy állást, órákba telik mire megérkeznek. Na, gondoltam újra húzom a gémet és kezdem előröl, de ugyan azt csinálja. Az elején még az ingoványba, a gépteleperöl hagyták,hogy egyedül verjem ki a renegátokat, mikor kaptam, hogy tartsam az állást olyan soká jöttek, hogy rendeltem egy pizzát meg vártam míg megjött, szépen meg vacsiztam, besöröztem és megérkezett az erősítés. Cirka 2 óra volt. Később mindenütt ezt csinálta. Aztán rájöttem a megoldásra. Azért nem jönnek mert szarosok. Amíg az ellen van fölényben csak lassan mozognak, és ha van előttük vagy a környéken mutáns vagy ellen, akkor megállnak. Így kénytelen vagyok egyszemélyes dzsihádba fogni
, hogy egy kicsit beinduljanak és a küldik haladjanak. De most már élvezem. Csak azt nem értem, hogy az első telepítésnél miért nem csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest