Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985 #749 üzenetére
Szerencsére nekem nem lépked ki, eddig egyeten fagyásom volt, azóta szépen megy. A lőszerbizniszre én is hamar rájöttem (írtam is valahol visszább), de mekkora lol már, hogy pályák közepén, stashben raktárnyi lőszer van, amit csak fel kell pakolni?
Gránát, aim, wh, meg sem lepődök. Ami fura az a gránátjelző, alig tudok belőle kimenni. Jelzi a gránátirányt, de akkor is, ha 10-15 méterre van tőlem. Mivel gránátdobás-100 méter számban az ukránok olimpiai bajnokok, ezért már csak a jelet meglátva is ugrok, és futás az ellenkező irányba. Aztán olykor árnyékra vetődök, mert alig hallom a durranást is.Patcheket felraktad? Egy-két hibával én is találkoztam, de ennnyivel (főleg mennyiség -->kilépkedés) nem. Bár lehet, ez valami unique feature
Összességében bejövős, ha normálisan felpatchelik, bár ez erősen sztorifüggő + helyszínfüggő is lesz, mert nagy szívfájdalmam Rostok hiánya, kedvenc pályám volt
.
(#767) Szirti
Szerintem is jobban megoldották a pluszokat az OL 2.2-ben (is), mint itt. A PDA hatékonyabb így, az inventory is, de utóbbi nem tetszik. Az egész kék szín ami uralja, fura ebben a környezetben (barna jobban illett), ráadásul már nem látod, ha felveszel valamilyen menő cuccot, mert nincs ott egész testes kép sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest