Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
képzeljétek, újabb bugokat találtam
rájöttem hogy lehet gyorsan sok pénzt szerezni. minél erősebb a frakciód, a támaszpontokon annál több lőszer lesz, ezek újratermelődnek. amit érdemes eladni: 45 hypdroshock, nato lőszerek, SVM lőszer, újszovjet lőszer (vintar, groza/thunder/AS val lőszer). figyelni rá, hogy csak a tanyán -lonereknél- veszik jó áron. így tényleg gyorsan megvan a pénz uppokra.
van vintorezem, én garbageon találtam.egyenlőre használhatatlanul pontatlan, meg a lőszert bele túl jó áron adom el...
és amikor a banditák kiraboltak... nos én ledobtam mindent a földre, azis gyorsabb volt, mint a dobozolós megoldás. dobozoláskor meg ugye uppolt cuccok elvesztik a tulajdonságaikat... és nekem csak a vértem olyan 50kba fájt, bár 60as lőszer elleni védelmem van.
durva bugok: nem lehet kiirtani frakciót. banditákból elegem lett, avagy szórakoztok ti az anyukátokkal, hogy rám mertek lőni... kiirtottam őket egyszer, aztán mégegyszer, aztán mégegyszer... aztán jött 4-5 freedom osztag, én meg nekiálltam lőni a banditákat, freedom meg volt az erősítés (bár ők erről nem tudtak). viszont: miután a banditáknak nemmaradt bázisuk, azután sem foglalta el a freedom a központjukat. gyász. az meg főleg, hogy a banditákhoz érve elrakjuk a fegyvert, és így nem tudom a maradék két ottlévőt (trader és upgrades arc) kilőni.a freedom meg nem akarja őket megtámadni. need rakétavető...
random kilépkedés. 10-15 percenként átlag egy.
jött a blowout... villan a képernyő... aztán megjelenik egy sugárzásikon, és eltűnik... vele együtt az összes npc. a nap viszont továbbra is süt, sugárzás nincs. nap verőfényesen süt. kevergek hármat, hol vannak az npck... eltűnt mindenki a pályáról. többi pályán még ottvannak... akkor ez ilyen helyi blowout a cordonnál? node, vörösödik az ég, elsötétedő képernyő, blowout vége... és jé, az npck egyszercsak a helyükre teleportáltak. ezekután valószínűsítem, hogy a blowout arról szól, h mindenki szörnyűségeket lát, és ettől mindenki annyira megrémül, hogy nem bírja az agyuk a sokkot. természetesen Scar kivételével, aki azt haluzza, hogy jé, süt a nap, és az a sok barom eltűnt. kicsit sajnáltam is, hogy vége.
a nap még mindig random módon van/nincs. de leginkább nincs.
az anomália/artifact/geigermüller használhatatlan. konkrétan utóbbi semmit nem jelez, ha benne állsz a sugárzásban sem. viszont belevezetett egy anomáliába, amikor artifactet kerestem. többet nem keresek artifactot. az anomáliák effektjei lejjebb lettek húzva... igen, veszélyesebb lett a zóna, mert úgy, hogy nem látom, nem pittyeg semmi és a detektor sem mutatja, úgy tényleg nehéz kikerülni... a random death nem nehezítés.
eddig azt hittem, az SoCben a ládák nagyrészének tartalma szemét volt. nos, ez egészen a CSig igaznak is minősült. most már minimum decensnek mondanám.
új rekord: egyszerre 5 gránátot dobott fel az ellenfél négy emelet magasra a lábam alá úgy, hogy egy palánk mögött álltam. mind oda érkezett. valószínűleg az olimpiai bajnok szertornászcsapatnak is dicsőségére válna ez a való életben.
a mutáns spawningpontok bázisok közepére rakása hatalmas poén volt. ja, nem nevetek.
szerintetek egy csapatnyi füves hippi mennyi ideig bírná ki a zónában? nos, a fejlesztők meglepően optimisták voltak ezügyben... főleg, hogy azt nem vették észre, hogy 30 méterre a bázisuk őrzött bejáratától már napok óta banditák tanyáznak... eszemmegáll.
susat scopeom van, FT300am van, Vintarom van, de AKhoz még nem láttam távcsőt... hm.
mellékküldetések jórészéhez nincs szöveg, quest itemekhez sem. néha pedig az arc, aki elküldött a cuccért, nem hajlandó azt átvenni.
ja és folyamatosan és rendszertelenül kilépked. bár már mondtam, de mire eddig eljutottál, stalkerezés közben már újra kellett volna a progit indítani, másodszor is...
és egy wtf: mit keres egy tűzszellem a dark valley SoC banditabázisának kijáratánál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest