- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
válasz
VinoRosso #615 üzenetére
hát igen! meggazdagodni tényleg nem lehet, főleg mivel a banditák ki is rabolnak ha hagyod magad
Ami idegesítő a játékban hogy a fegyverek (legalább is nekem) rengetegszer beakadnak, pedig az állapotuk több mint a felénél van még. Az npc-k tényleg jobban lőnek mint a soc-ban(néha még túl jól is, főleg gránát téren).A gránátról jut eszembe, néha olyan érzésem van mint ha nem is az npc dobná, hanem csak úgy megjelenne mellettem és lehet futni. Ami még szintén bug hogy a társaidat nem érdekli a sorsod, mivel csak úgy lazán kitolnak a golyózáporba.
(bár én nem patcheltem a game-t, lehet hogy javítva lett ez a dolog) Viszont azért itt tényleg összedolgoznak az npc-k.
Viszont mindent egybevetve szvsz jó játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest