Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
remington2 #1839 üzenetére
SPOILER
pontosan. vagy ha lelőnek közben, és jön a sugárzás. szebben is meg lehetett volna oldani a dolgot (ld Final fantasy 7, ahol az utolsó harcot már mind1, hogy megnyered e Sephiroth ellen, mindneképpen cutscene és THE ENDhez jutsz). sőt, szebben kellett volna megoldani a dolgot, ugyanis a teleportálás után mindenképpen a kezedbe akad egy FT2000 minden volt, csak nem elegáns (sőt, eszméletlen gagyi, ha már itt tartunk). ugyanz a flash rifflevel. lődd ki a Strelokot védő psy pajzsot... a flash alapú elektronikus fegyverrel... ööö aha. miért éltük túl az emissziót... miért nem lettünk egyre erősebbek, de hülyébbek minden blowout hatására, amikor az elején a doki erről pampog, mért estünk össze holtan a blowout miatt, ha azelőtt túléltük kétszer... miért tűnt nekem úgy limanszktól, hogy az rpg elemek már csak felesleges csicsának tűnnek -javítás, fegyverlerohadás-, és nem a játék részének, és miért lett töklineáris az utolsó három pálya... valamint akkor mi a fene is történt pontosan. és melyik volt az a barom, aki ezt a teljesen inkoherens és csapongó szkriptet összerakta, és melyik volt az a kötegnyi barom, aki erre rábólintott. Strelokot pl Limanszk előtt háromszor lőttem fejbe Dragunovval... valamint mintha Stelok és a CS kapcsolatban lett volna, legalábbis az alapjátékból nekem ez jött le.
Corvin Sky
find strelok? eat strelok eyes?;> én Controller Skyt szeretnék... avagy én lennék a zombified stalker csapat vezére... muhahaha^^
Spoiler off
GrooveHero:
hangok elérhetőek a linken, az oldal alján. a gyí kamunnye az alapjátékban volt. sajnos pár hang nicns meg, amik angolul voltak... pedig olyan gyöngyszemek, mint a "come over here... let's have a good chat", a "don't just stand here, come over here" és a többi, ami miatt egyeseknek ki kellett lőni siden kívül minden álldogálót a barbanlegfőképpen Snitchet. viszont a puzdersájsze í gyíkámunnye ottvan;>
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest