- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
SPOILER:
Bármi lehetett volna a vége, csak nem ez . . . Egyszer csak megszakad a játék, jön egy 10 másodperces videó (mekkora belső tartalommal, nesze, vége, puszi), és annyi. A másik meg még viccesebb, összeesel, majd gém óver. Ezt akármelyik game over feliratnál meg lehetne csinálni, az hány false ending lenne?
. Ja, és mindezt egy tök folyosó jellegű, kidolgozatlan Limanszk után (kórházat hagyjuk, az csak valami csetlésbotlás oda, max. a marketing mondaná külön pályának), majd az Atomerőmű egy icipici kis része, ahol a 95%-os fegyvered (limanszk óta mindig) besül minden második lövésnél. Az atomerőműnél totál extázisban voltam, éreztem, hogy közeleg már a végjáték, hogy jön a játék vége, hát tényleg jött 
Ez az összecsapottság Red Forest után érződik igazán, Limanszktól kezdve, addig nincs komolyabb probléma a történettel, kis túlzással minden szép és jó. Az utolsó három pálya linearitása nem zavarna, mert elég jó felvezetőnek tartanám egy normális véghez.
A történetet továbbgondolva szerintem a C-tudat műve az egész (másé nem nagyon lehet): ők akarták, hogy a zsoldos túlélje a kisugárzásokat, véletlenül (?) CS tagok találják meg, és kerüljön a CS közelébe, hogy aztán a Zóna titkát kutató Strelok után kezdjen nyomozni . . . mint egykoron az amnéziás Strelok önmaga után, akkor is vadul őt kereste a C-tudat, mint veszélyforrást.
SPOILER OFFÖsszességében szerintem, ha a végét nem rontják el, hanem normálisan kidolgozzák és lezárják a sztoriszálat, ugyanolyan jó game lenne, mint az SoC. Abban mekkorát ütött(tek) csak a false ending(ek) (a nagyon szép monolittal, meg a zúgó hangal, igyi kommu nye! ), a hologramos beszélgetés meg gyakorlatilag feltette a koronát a játékra. Na, ez hiányzik innen. De még a mentésből megpróbálom néhányszor, hátha csak valami bug a másik vége, és továbblép valami vidire vagy prologuera

Új hozzászólás Aktív témák

- DUNE médialejátszók topicja
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Saab, Volvo topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Ja, és mindezt egy tök folyosó jellegű, kidolgozatlan Limanszk után (kórházat hagyjuk, az csak valami csetlésbotlás oda, max. a marketing mondaná külön pályának), majd az Atomerőmű egy icipici kis része, ahol a 95%-os fegyvered (limanszk óta mindig) besül minden második lövésnél. Az atomerőműnél totál extázisban voltam, éreztem, hogy közeleg már a végjáték, hogy jön a játék vége, hát tényleg jött