- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
Superman #1280 üzenetére
Nem a flamet szítom, csak leírtam a véleményem, ami szerintem flame-mentes volt.
Nekem az első rész nagyon tetszett a játékmenettől az atmoszféráig, olyan hangulatot adott nekem, mint játék ritkán szokott. Ehhez képest ez... Na mindegy, szóval én csalódtam, mostanáig nem is nagyon volt kedvem leszedni, de azért gondoltam, hátha bejön, első rész is nagyon tetszett a sok negatív vélemény ellenére. Hát ez nemLehet mondani, hogy egyszerű a Warhead játékmenete, de az biztos, hogy jobban össze van rakva, mint ez, pedig abba is vannak bugok. Ha még nem próbáltad volna, akkor ajánlom, mert sokaknak nagyon bejött, akik az egyet utálták.
A Timeshiftttel nem az volt a baj, hogy agyatlan hentelés. Hanem minden más... Crysisra azért ezt nem lehet mondani, bármennyire is szeretné vki...
Mod: Crysis fizika
Ilyet tud a Graw 2 physics nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest