- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #25365 üzenetére
Dolina Sorohovban hol találom meg a laptopot? A kereskedő azt mondta, hogy a második heli az érdekes, ami a konténer bázis mellett van, de nem találtam semmit. Eddig 25 gombát találtam, mire lehet használni őket, mert írtátok, hogy használtatok el belőle. Az eddig talált képződményeket nem tudom használni, mert mindegyik sugárzik. Gondolom a másik pálya részen vetetted le a sugárzást róla. Ezen a pályán már nem sok minden lehet, még a detektort kell összerakatnom, meg van már a chip és az iránytű is. Érdekes volt amikor a chipet meg kellett szerezni, a faszi folyamatosan lőtt, hiába vártam, hogy újra töltsön.
Ha esetleg van valami tanácsod azt szívesen fogadom. -
SaGa59
őstag
válasz
Dhampir #25365 üzenetére
Igen., a mutánsok, banditák újratermelődését kicsit eltúlozták a modban és némely triggerre (pl a segítség az öregnek) tehettek volna egy jelző flaget, hogy már volt és nem kéne ismételődnie...
Ezektől eltekintve elég összetett és fordulatos modocska...hubai1979 Úgy látom, már tudod, milyen mod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest