- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #25365 üzenetére
Dolina Sorohovban hol találom meg a laptopot? A kereskedő azt mondta, hogy a második heli az érdekes, ami a konténer bázis mellett van, de nem találtam semmit. Eddig 25 gombát találtam, mire lehet használni őket, mert írtátok, hogy használtatok el belőle. Az eddig talált képződményeket nem tudom használni, mert mindegyik sugárzik. Gondolom a másik pálya részen vetetted le a sugárzást róla. Ezen a pályán már nem sok minden lehet, még a detektort kell összerakatnom, meg van már a chip és az iránytű is. Érdekes volt amikor a chipet meg kellett szerezni, a faszi folyamatosan lőtt, hiába vártam, hogy újra töltsön.
Ha esetleg van valami tanácsod azt szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest