- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
-
shield
Topikgazda
válasz
#67026816 #18469 üzenetére
Igen, félre értettelek, mert nem a fekete képernyőnél csináltam a mentést, remélem összejön, nagyon szeretném folytatni a modot. Köszi a segítséget.
op.erik sok baromság szokott lenni a nyelvi fájlokban. Arra fordítsd amit úgy érzel, hogy oda való és érzed ez pont jó lesz. Jó munkát és kitartást kívánok és hálánk örökké üldözni fog ha elkészül!
Aarpok én csak bámultam a Braz modban, már korábban is írtam. A csapat tagok a pripyati átjáróban, ha mondhatom taktikásan harcoltak. Vigyáztak egymásra és talán még rám is. Nem lőtték le egymást és nem rohantak eszetlenül az ellenséges tűzbe. De lehet, hogy csak véletlen volt!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest