Hirdetés
- iPhone topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
shield
üzenetére
Akkor lehet, hogy félreértettél. Nem a video alatt, hanem utána kell menteni, amikor fekete a kép. Anno talán pont ezt a hsz-t olvastam el, és nekem működött:[link]
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Találkoztatok már azzal sgm enotnál, hogy Topol nincs a bunker előtt? Visszatöltöttem majdnem Zaton elejét, átmentem megnézni, és akkor sem volt ott. Fel sem tűnt, mert még nem vettem fel a tudóstól a küldetést, és már lassan mennék Pripyatba, és nem tudom elkezdeni ezt a vonalat, mert nincs akivel beszélhetnék. Egy lehetőségem van, ha belelövök, vmelyik haverjába, úgy a játék elveti a "beszélj Topollal" feladatot, és mehetnék egyedül váltakozó pszi mezőt vizsgálni, de az úgy elég tré lenne.
Kiderült, hogy amúgy jup_b1_stalker_1 néven fut, ezért még Voronnal próbáltam meg spawnoltatni, de természetesen nem ment
Npc-k visszaállítására van egyáltalán valami lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Npc-k visszaállítására van egyáltalán valami lehetőség?