- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrisG
tag
válasz
ChrisG #18453 üzenetére
Magamhoz vettem a mentést, de sehogy nem sikerült megmókolni, hogy emberünk feléledjen, maradt kihült, kékajkú szegény... egy frigóban lelte halálát... csak tudnám, hogy ki sikított kisribi módjára!
Én meg a legrosszabbtól tartva kinyitottam a hűtőajtót... biztos rázáródott az ajtó, amikor belülről pucolta azt az indokolatlanul tágas hűtőt! Nem irigyelt halál!
-
Aarpok
őstag
válasz
ChrisG #18558 üzenetére
Igen sajnos tegnap nem tudtam leellenőrizni,de úgy van ahogy süni írja eltávolították. Talán Physicist03 kolléga ha idetéved tud majd egy másik helyet ahol még fent lehet.
Antonius1978 Csak hogy kerek legyen minden ebben is pakolgatja össze-vissza a dolgokat.Amit én megtaláltam az nem biztos (sőt tuti),hogy nálad is ott lesz.A youtube - on keress rá MadMax - ra neki komplett végigjátszása van erről a módról.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest