Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Jól láttad, csak utána írtam be. Köszi hogy szóltál. Így könnyebb ráakadni.

Telda, Kard ott volt amikor a Szkadovszkra értél és kb. azt is mondta amit írtál. Utána eltűnt.
A bandita vezér (szkadovszkon, most nem jut eszembe a neve) ad olyan küldetést, amikor üzlet kötéskor vigyázni kell a banditákra az Erdőgazdaságban. Érdemes elvállalni, de ha ügyelsz arra hogy senkit nem lősz le akkor a zsoldosok sem fognak haragudni rád és a banditák sem. Én azt játszottam el, hogy oda csaltam zombikat, kutyákat és szerencsére kétszer sikerült kisóriást is becsalni. Annyira lefogytak, hogy simán kitudtam nyírni őket és egy sem tudott meglógni így teljesen semleges maradtam. Ütős képződmény is zsákmányom lett.
Van több képződmény is amit el kellene neveznünk.
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nem pontosan ugyanaz a tag lesz mint az sgm2.2 - ben,de lesz aki majd adja az erdőgazdaság bandita-mentesítését.
(#17198) Telda azért kiabálnak mert a feladat szerint nem elég visszaszerezni a fegyvert hanem meg is kell ölni a tagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield