- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker78
tag
válasz
shield #17954 üzenetére
Szerintem maradjunk abban,hogy 3 - 3,5Ghz - es proci meg persze jó videokártya.Nem vagyok hardver-szakértő így nem tudok válaszolni csak tippem van mivel nem megy a játéknak a többszálon futás (procinál) ezért magasabb órajelek kellenek neki.Lehet most egy jó nagy ökörséget írtam majd aki ért hozzá kijavítja.
-
-
Stalker78
tag
válasz
Balathruin #17672 üzenetére
Megoldás arra, hogy ne vegye el a játék a cuccokat a kivonulás után!
(Physicist03 - től)Keressük meg ezt: gamedata\configs\mod_parameters\mod_params.ltx
Megkeressük a következő sort: freeplay_robbery_actor = true a true-t kell átírni false-ra. Ennyi az egész -
Stalker78
tag
válasz
Balathruin #17632 üzenetére
"Olyankor informatív kedvében van."
Igen minden bizonnyal ez így van vagy pedig a játék maga sem tudja mitől akadt ki. -
Stalker78
tag
válasz
Balathruin #17630 üzenetére
Na igen de valami támpontot ad rákeresve a google - ban windows hibaként azonosítja.No de olyankor mi van mikor nem ír semmit
stack trace ennyi semmi több. -
Stalker78
tag
válasz
Balathruin #17616 üzenetére
Igen volt hozzá szerencsém ami a poén,hogy egybeesett mutáns v bandita kinyírásakor és így crashelt
Értem én nem szabad megölni nekem,de neki engem igen.Na és azzal mit lehet kezdeni mikor csak ezt írja: stack trace
(#17614) PeL Csak megerősíteni tudom alapjátékokkal semmi gond
(#17609) Alienhun79 Annyira mertem,hogy végig is vittem (2.0.1 - el) -
Stalker78
tag
válasz
Balathruin #17570 üzenetére
Nálam se.Ma álltam neki másodszor és Chapaev - nél kifagyott és onnantól számítva a 6. mentést sem töltötte be.Részemről ennyi volt.Azért köszönet a megosztónak és a fordító fórumtársaknak.
-
Stalker78
tag
Szép látvány ennyi halott mutánst látni.
Mikor a misery 2 - ben itt jártam kaptam 2 db kisóriást,2 db Controllert,1 Kísértetet aminek már a hangjától összeesett a karakter (védelem nélkül) meg pár kutyust.Zatonban Gontával a Kiméra kinyírása után még odavezett a játék 20 db kutyust (vak,pszeduó). -
Stalker78
tag
válasz
ViZion #17521 üzenetére
Amit mondasz az a mutánsok ellen (kutya,snork,vadkan,husi) jó,de az alfások tekintetében elegendő a halálhoz.Azok képesek a pálya másik végéről is fejbe lőni,főleg ha jó fegyvereik vannak.
(#17520) Telda Nálam pedig kiakadt a mod.Az adminisztrációs doksi felvétele után megöltek a zsoldosok és onnantól kezdve egyik mentést sem töltötte be.Mesteren játszottam kikapcsolt alfákkal.
-
Stalker78
tag
A hajón nem fújtak riadót?Szakáll szokta ezt a hangosbemondón közölni.Ilyenkor elég várni amíg odabent lenyugszanak 1 - 2 - en és utána újra tudsz majd beszélni bárkivel.Azt jól mondták a többiek a hajó környékén nem ajánlatos gyilkolni stalkert,banditát (az alfa nem számít),mert bepöccenek odabent.Annyi a következmény még,hogy ha zöldek voltak a stalkerek akkor visszaváltanak sárgára.(semlegesre)
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978 #17427 üzenetére
A nagyját leírtam úgy is.A játékmenet nem változik alaptörténet szerint kell haladni.A fegyverekről annyit az attól függ melyik kasztot választja az ember (assasulter,recon,sniper) az szerint osztja le őket.Szavakba önteni ezt a modot nem lehet,képeket meg nem készítettem.
A GEos kérdésedre:
Nézd meg jupiteren a parkolóban (elektromos anomália van ott) nekem ott adott egyet. -
Stalker78
tag
Misery 2 kivégezve
Az első rész színvonalához méltatlan alkotás lett (15 crash).Sok örömön nem volt benne.Kicsit fura a szenvedés a pénzre nem volt hatással (némelyik küldetés jutalma: 15.000RU -t is meghaladta).Igaz a cuccok drágák lettek ahogy a javítás is.Kardán részére megszereztem mindhárom készletet vettem egy exot azt nézett,mint egyesek a moziban.Semmit nem tudott rajta fejleszteni.
Nitro - nál már jobb a helyzet ő érdekes tudott (pedig csak 2 készletet találtam neki).A képződmények csak eladásra jók meg némelyik olyan nehéz lett (night star 13kg).Mutánsok gyorsak lettek azonban a HP - juk csökkent (Kisóriás 38 db sörétestől letérdel).Jobban észreveszik az ember és néha 8 - 10 - en is támadnak egyszerre (ha nem tudsz magaslatra menni akkor kb kampó is).Az ellenfelek jobban sebeznek fejlövés azonnali halál (persze csak a mi esetünkben az ellen 2 - 3 - at is kibír).A játék maga szép lett (akinek van gépe hozzá szerintem nem fog csalódni a látványban).Elég sok rejtekhely került a modba.A talált fegyverek elégé ramaty állapotban vannak,ahogy a megölt ellenfeleknél is (néha 50.000 - nél is több a javításuk).Nincs NPC azonosítás hiába visszük rá a célkeresztet nem árulja el,hogy barát v ellenség van - e előttünk.Van kézi lámpánk ami inventory elem lett (detektor helyére berakva az O - val aktiválható).Lehet venni fejlámpát is Kb 5000RU - ért és azt pedig valamelyik gyors gombra téve kell aktiválni utána elég a L billentyű.A PDAhoz,éjjellátóhoz stb tápegység kell enélkül nem működnek.
Kicsit hosszú lett a mondókám,de ezeket tapasztaltam a játék alatt.Nem akarok senkit se rá,se lebeszélni róla.Aki akarja próbálja ki. -
Stalker78
tag
válasz
dodopek #17383 üzenetére
Igen ott találtam ahol mondod
(#17388) ViZion találtam egy másik pénz-bugot.A kereskedőnél eladtam a hátizsákot 1.200RU - ért és már vissza is adta és újból el lehetett adni 1.200RU -ért.
(#17390) ViZion A motor saját fejlesztéssel készült a játékhoz.Modoktól kiakad néha.Misery 2 nálam 6 - 7 crasht csinált eddig és ez szomorú ahhoz viszonyítva,hogy az első rész egyszer sem. -
Stalker78
tag
válasz
#90933760 #17379 üzenetére
Ez a mod (WiP) nem fogja fogni a kezedet,hogy ide menj csináld meg ezt aztán gyere vissza a jutalomért.A leirásokat kell nézni abban van utalás kb merre lehet amit kérnek (persze nem mindnél).A legjobb tanács pedig Dodopek oldalának alapos áttanulmányozása a feladatokat illetően.Amennyire én emlékszem egy talált Vintorez - el és valami AK származékkal mentem egész végig más nem kellett.Később amint lehetett szereztem egy Remington 870 - es sörétespuskát a mutánsok ellen.Amit lehetett elpasszoltam amit nem kitáraztam és eldobtam.
-
Stalker78
tag
Pedig random teszi le őket akárhányszor állsz neki az SGM2.2 - nek sosem ott lesznek,mint az előző játékban (variálja a helyeket.Véletlen persze lehet,hogy odarakja,de ez ritka).Ami még rosszabb néha az eszközökkel is variál (pl: Zaton: finom,kalibráló Jupiter: durva,kalibráló, Pripyat: finom,durva stb...).Ezzel azt akarom mondani nem biztos,hogy úgy lesznek az eszközök,mit az alapjátékban.
-
Stalker78
tag
SGM 2.2 - ben (ill. változataiban) random pakolgatta le őket és Bagolytól jó pénzért meg lehetett venni a helyeiket.A GEO - ban elektronikus pénzért volt hajlandó elárulni.Ebben a Braz-verzióban nem tudom,hogy oldották meg
Esetleg kérdezd a Stalkereket néha jó tippeket adnak merre lehetnek.
-
Stalker78
tag
válasz
ViZion #17286 üzenetére
Pedig az alapjátékokkal nekem se volt gondom végig tudtam játszani mindhármat.
M@trixfan Azért maradtak bennük bugok a javítások ellenére is.A CS - ben még a 1.5.10 - es patch sem javította a gránát-dobáló AI - t illetve Cordonban Vándortól néha nem lehetett megvenni a flashdrive helyét (egy végigjátszásban van benne a javítása és nem a készítőktől).A SOC - ban is maradt 1 - 2 PDA bug amit már megcsinált az ember,de a PDA - ban még ott figyelt a feladat.
ViZion Szerintem is a COP lett a legjobb a sorozatban.
-
Stalker78
tag
válasz
ViZion #17265 üzenetére
Értelek,de ha ilyen a mod akkor nem nagyon tudsz mit csinálni (max elkezded túrni a fájlokat és módosítasz pl a sebzésen).Kicsit azaz érzésem,hogy a készítők úgy gondolják az ellenfeleid tapasztalt harcosok te pedig belecsöppensz ebbe a világba és neked magadnak is kell tapasztalatot szerezned,hogy minél eredményesebben tudj harcolni velük (ehhez jön még szar felszerelés amivel néha tényleg öröm eltalálni valakit).Szerintem mondható ez a karakter fejlődésének az elején még nem olyan ügyes és később ahogy tapasztal úgy lesz egyre jobb és persze jobb felszereléssel.Nálam a Misery - ben egy jobb találat 75% életerőmbe kerül és ha szerencsésen fejbe lőnek akkor meg kampó azonnal (mondjuk ez így reális).Néha dühöngök azon,hogy ez visszafele közel sem igaz fejbe lőhetem 2 - 3 szor is mire kiterülnek.A másik dolog meg gránát-dobálási képességük annyira tudják hova kell dobni. (A CS - ben megtapasztaltam,hogy egy koszos fosztogató is jobban tud gránátot dobni,mint én)
-
Stalker78
tag
válasz
ViZion #17262 üzenetére
Minden kezdet nehéz és ahogy mondják ezután már csak jobb jöhet (vagy még rosszabb).
Csípőből célzás csak a zombiknak megy azok azt művészi szintre fejlesztették.Magam ha tehetem irányzékkal célzok azzal jobbak az esélyeim (meg a Misery - ben lőszer-limit van tehát nem érdemes össze-vissza lövöldözni).
-
Stalker78
tag
Nem számít nagy hibának csak érdekesség (mondhattam volna a sötétvölgyben a bandita-bázis elhagyását,mert hiába jöttem ott ki vagy 10 - szer akkor is még írta,hogy hagyjam el).Maga az alapjátékok jók (1 - 2 bug) itt inkább a modokkal van gond azok teszik instabillá az egész játékot (elég egy kis hiba és már dől is össze,mint a kártyavár).A játék motorja meg olyan-amilyen biztos van nála jobb,de a készítők ezt adták hozzá ebben látták ötleteik megvalósulását (úgy-ahogy sikerült is).
(#17260) sklopp Objektum-dinamikus fényekkel játszottam végig és egyszer sem akadt ki.Tudom,hogy annál a résznél (dungeon) vissza kell venni,de lehet éppen az is keresztbe tesz neki.
-
Stalker78
tag
válasz
ViZion #17257 üzenetére
Ha azt nézzük minden mod egy próbálkozás semmit nem tesztelnek le rendesen csak toldozzák-foltozzák amikor küldenek crash - logokat a felhasználók (vagy olyan hiba van ami miatt nem megy tovább).A SOC - ban nekem Cordonban az "öld meg a banditákat a parkolóban" örökre bent maradt sosem tűnt el.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17240 üzenetére
Igen ezt furcsálom én is.Odaadtam a 2 készletet és még is alig lehet fejleszteni (mondanám szinte semmit).A ruhánál ugyanez a helyzett.Valami itt nem koser az biztos vagy mi nem tudjuk a titkot.
(#17241) ViZion Furcsa pedig mindenkinél (nálam is) elég stabilnak mutatkozott.Szado-mazo fokozaton játszottam vele mondjuk én nem bántam,hogy nem termelődnek vissza a mutánsok.Misery 2 - ben (alap nem a patchelt) mikor skadovsk-ról megláttam a sportautó tempójú mutánsokat gondoltam ez így nem lesz oké főleg hozzájuk képest csak vánszorogtam,de szerencsére a patch egy kicsit változtatott ezen.Most már sokszor győzők is ellenük (és 10 - nél több most már nem támad)
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978 #17231 üzenetére
Várj talán majd előkerülnek hanem akkor sajnos elfelejtette odatenni a játék őket.Gránát: igen 10 kell mindig duplázza majd őket és utoljára elkészül a brutál-gránát.
(#17232) shield Akkor passzolom a dolgot nem játszok/tam azzal a moddal.Misery 2 van terítéken.
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978 #17228 üzenetére
Kószára gondolsz?Ő ugyanott található ahol az alapjátékban (Konténerraktár és Volhov rakétatelep között).
A másik kérdésedre:
kell 10 db M68 - as gránát (Hawaii - nál vehető 3 db - ként) és ha megvan akkor kell odamenni Nitrohoz és vagy 5 - ször kell a listából az M68 - at választani és ekkor elkészül az a gránát amit az ügyfél kért.(#17229) shield Milyen álcázásra gondolsz?Itt nem úgy működik a nanoruha,mint a Crysis - ban.
Alienhun79
Jót tett a Misery - nek a patch egész játszható lett (végre 20 kg súllyal nem akar séta közben meghalni a karakter)
-
Stalker78
tag
Nincs benne az tuti egyszer Bagoly mellett megjelent egy tag és adta küldetést (bandita-mentesítést).Banditáknál 2 - 3 küldetés van.Az első Jack megölése,fegyver visszaszerzése.A második egy távcsövet kell visszahozni Chapaev - nek jupiterről (az egyik embere segít átjutni és mutatja a térkép hova kell menni érte).A harmadik pedig a kereskedőnek kell valamit visszahozni és azt hiszen ennyi van náluk.Küldetéseiket meg lehet csinálni aztán úgy is le kell vadászni őket.
-
Stalker78
tag
Sajnos ebben az esetben az nem járható út így szól a feladat fegyver + a tagnak örök vadászmezők.Az mondjuk tényleg érdekes,hogy honnan tudják,hogy nem ölted meg.Á már tudom az a gonosz AI megsúgta nekik.
(#17202) Telda Talán azért hajtott el,mert a feladathoz bizonyos rang kell és neked még gondolom nem volt meg.Pl hiába van pénzed freedom (duty) exora,ha nincs 560 - as rangod nem veheted meg.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17204 üzenetére
Lejárt a szerk. idő.
Elég szép hosszú lista,de ha jól láttam ajánlott új játék kezdése.Mindegy én egyenlőre folytatom azt majd kiderül mi lesz. -
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978 #17206 üzenetére
Nem pontosan ugyanaz a tag lesz mint az sgm2.2 - ben,de lesz aki majd adja az erdőgazdaság bandita-mentesítését.
(#17198) Telda azért kiabálnak mert a feladat szerint nem elég visszaszerezni a fegyvert hanem meg is kell ölni a tagot.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17183 üzenetére
-
Stalker78
tag
válasz
szabog4 #17151 üzenetére
Minden modban,de még az alapjátékban is jó ha tudjuk fejleszteni a dolgainkat legyen akár ruha vagy fegyver.Ezáltal is kicsit könnyítve azt a poklot ami most a misery 2 - ben van,de mondhatnám bármelyiket (SGM 2.2; WiP; SMRTER; stb...).Képeket meg azért tesszük fel,mert a kép többet mond a szónál így könnyebben megtalálhatja az aki ép azt keresi.Mitől lehet több egy mod?Elég sok mindentől változhat a történet,a helyek kibővülnek,lecserélődnek a fegyverek,változnak a mutánsok képességei,hozzátesz pluszt a grafikához,időjáráshoz,módosítja az AI -t,nehezít a játékon stb.... A Misery 2 a grafikán kívül a nehézségen és AI - n csiszol illetve 3 karakter közül választhat a játékos (assassult,recon,sniper).A választásnak megfelelően adja a fegyvereket és egyéb dolgokat.Ezen kívül bővült egy új kezdettel (Black Road).
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17146 üzenetére
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17126 üzenetére
Köszi már úgy is akartam kérdezni esetleg nem találtál - e szerszámkészletet.Az első részben nem variáltak ugyanott voltak mint az alapjátékban.Mentem is a szokott helyekre,de semmi.Szóval akkor lehet átturni egész Zatont értük.
(#17127) M@trixfan Igen abból vannak.
(#17128) dodopek Ezt nézd meg: [link]
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17122 üzenetére
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17122 üzenetére
Igen figyeltem a tulajdonságaikat és amit eddig találtam egyiket se lehet használni (meg némelyik nagyon nehéz is pl night star 13 kg).Közben találtam egy kis bizniszt a benzinkútnál 4 - 5 fős zsoldos osztag.Elég sokszor ott vannak és nagyon gyűjtögetnek (ami jó is nekem).Furcsálom hogy a mutáns-alkatrészekért Bagoly fizet a legjobban képződményeket azonban Szakáll - nak érdemes elpasszolni.Nálam a fegyverek most AEK-971 és Saiga-12,de van AK-74 - m (AK tactic volt az SGM - be).
-
Stalker78
tag
-
Stalker78
tag
Így voltam vele én is adtam neki lehetőséget.Elég nehéz lett bár a készítők gondolom ezt is akarták és mint ha az AI is jobb lenne (hibázik néha) még a mutánsok is próbálnak agyafurtak lenni.A célzás csípőből kb esélytelen valakit/valamit megölni irányzékkal már jobb a helyzet.Persze nem halnak azonnal több golyót is elviselnek az ellenfelek.Visszafele már rosszabb a helyzet ha minket eltalálnak az fájni fog rendesen.Ami szerintem nem jó ebben a modban a mutánsok észlelési/futási képességei illetve a mennyiségük.Nagyon hamar észrevesznek és azután F1 - es autó tempóban üldözőbe vesznek néha túlzott mennyiségben (10 - 20).Ami még szerintem rossz az a rengeteg cucc amit belepakoltak néha nem is tudni mi-mire való.Szóval nehéz lett,de van rengeteg rejtekhely mindenhol jól körül kell nézni.
Ne érts félre nem akarlak lebeszélni róla csak a tapasztalataimat osztottam meg.Adj neki egy lehetőséget. -
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17113 üzenetére
Kösz.Közben még tovább haladtam és Zatonban amit lehetett megcsináltam.Várom akkor a javítást én is aztán mehetek jupiterre.A Misery is kapott alfa osztagot csak ezek zsoldosok és sunyik,mert stalker és bandita ruhában is mutatkoznak.Ami még jobb nincs NPC azonosítás a modban csak ha üzletelsz vagy kifosztáskor derül ki kihez tartozott a tag.
-
Stalker78
tag
Haladok a misery 2.0 - val.Megöltem a vaserdőnél lévő kísérteteket (2 - en voltak gránát + sörét kombó) meg volt még ott vagy 10 zombi is.Azért aljas is tud lenni a mod mentünk kimérát levadászni és kaptunk még ajándékba vagy 20 kutyust
Dokit lebuktattam jött helyette másik,de küldetést eddig nem adott.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17099 üzenetére
Rendben küldd a képet rátűzöm egy pálcikára és megmutatom neki
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17092 üzenetére
Kösz a jótanácsot és ha nincs
meg dobáljam a vakvilágba?Meg nem is a heli körül portyázott hanem kint a teherautónál.Egy pillanatra beléptem az erőterébe már is fél életcsíkom eltünt.Megpróbálom esetleg mélyguggolásba megközelíteni akkor talán nem fog érzékelni és sörétessel kinyírni.
-
Stalker78
tag
válasz
ViZion #17089 üzenetére
Igen itt a geo - ban 10.000RU kértek csak azért,hogy beléphessek a kapun (SGM 2.2 - ben 4.500 elég volt).
Kicsit átakarták hozni a modba a CS frakciós dolgait ott is beállhattál bármelyikhez (kivéve a monolith).Itt még annyit könnyítettek,hogy nem lettél az ellenséges frakció hivatalos ellensége,mint a CS - ben.(#17090) Antonius1978 Érdekes nekem adott feladatot elsőre (elég merészet az alállomáson kellett egy Jack nevű tagot hidegre tenni és persze azután a többit is)
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978 #17086 üzenetére
Igen ő az a banditák vezére az erdőgazdaságnál.Beálltam hozzájuk volt 1 - 2 jó küldetés náluk.
(#17087) Alienhun79 Attól még messze vagyok,hogy átmenjek jupiterre még zatonban van jópár feladatom (vérszopófészek,zsoldosok a szennyvíztisztítónál stb).Kösz szépen hogy szóltál.A vaserdőnél lévő helihez nem is tudok bemenni mert ott a kisértet és valami brutál-módon támad úgy megy lefele az életerőm,mint egy sportkocsi.
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978 #17082 üzenetére
Ha szerencséd van akkor elég lesz chapaev - t eltemetni és megy tovább a dolog (ha mégsem akkor bocs).
(#17083) Alienhun79 Nem bizony.Elsőre egy kisóriás gyalulta le a benzinkúton lévőket másodjára már nekem kellett.Azonban hiába szereztem fegyvereket borzasztó állapotban voltak 40 - 50 ezer RU lett volna egy helyreállítása.Így használom amiket kaptam és veszek lőszert.Szerencsére küldikért elég jól fizetnek illetve Szakáll a szarabb fegyvereket is megveszi igaz bagóért.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17077 üzenetére
Nem biztos,hogy jól emlékszem,de az artik után még Novikov - nak is futkozni kell 1 - 2 dologért és csak akkor lesz meg a bioradar.
A kép:(#17076) Antonius1978 A Szultán-küldi nekem úgy alakult odaadtam neki a 3 artit,de az embere addigra kiterült (valami zombik tették el láb alól nem tudom hogy folytatódott volna tovább ).A swaroghoz meg kell Bagoly veles-küldije.Igazság szerint nekem Chapaev eltüntetése után jött a Sevchenkós küldi azután a Morgan utána pedig Bagoly már adta a tudósokhoz valót.
-
Stalker78
tag
válasz
rétisün #17074 üzenetére
Így igaz azért kapsz csapattársakat,hogy aztán te csinálj mindent és még védd is meg őket,mert nekik az nem mindig megy.Persze ha elhullik akkor még töltsd is vissza ahol még élt.A geo - ban féltem tőlük nem érdekelte őket,hogy ott állok előtte keresztül lőttek ahogy illik.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17071 üzenetére
Igen azt megfigyeletem ha elég jól kupán lővöm akkor még a 9x18 mm - től is kidőlnek (persze jól kell célozni és amikor össze-vissza futkoznak az nem mindig egyszerű).Fegyvereket még nem-igen tudtam szerezni (jót) mert elégé ramaty az állapotuk és a javítás az meg sokba kerül.Viszonylag kevés súllyal indulok portyára ha menekülnöm kellene valamennyit tudjak is.A geonezis - el játszottam a freeplay - ben adta meg magát egyszerűen kiakadt a mentés (nem autosave a manuális) és nem töltötte vissza sehogy nekem meg nem volt kedvem utánajárni,hogy miért.Amire figyelmeztetted a fórumtársat én arról gondoskodtam (átirtam a megfelelő sort)
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17063 üzenetére
Csináltam én is egy olyan képet,hogy a vadkant kb 12 kutya kergeti persze utána engem akartak szerencsére biztonságban voltam tőlük.
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978 #17064 üzenetére
Az első:
A fűrészmalom valamelyik épületében a földön 1 pendrive.
A második:
Preobrazsenszkij híd - tól nem messze lesz egy haldokló szabadságos annál lesz.
A harmadik:
Ez pedig Jupiteren a konténerraktárnál.Ha ezek megvannak utána odaadja azt a szoftvert amivel a PDAk - ból lehet kinyerni a pénzt.
Szultán emberét követve a cementgyárnál állj szóba vele és ekkor ad feladatot 3 db éjcsillag (night star) kell keresned és Szultánnak leszállítani.A cementgyárnál mindenképpen beszélj vele mert a keleti alagút mellett már nem szólal meg csak távcsővezik. -
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17047 üzenetére
Kösz a jó tanácsokat,de nem mostanában fogok játszani vele,mert tegnap elégé kiakasztott.Az első részt végigvittem (mesteren) és nem emlékszem ilyen jellegű kitolásokra a játékossal szemben mint ebben.Ott talán az volt furcsa nem jelezte sem a kitörést,psy-vihart semmit csak úgy nyakába zuhant a játékosnak.Ebben a 2. részben még maga a gyógyítás is elégé ramatyon lett megoldva (nem a dokinál) elsötétül a kép majd 10s múlva visszaadja (ez tűzharcok alatt lehet érdekes).Sok dolognak a leírását nem lehet elolvasni,mert nem fér bele a képernyőbe (még 1920x1080) sem.Kapunk egy csomó mindent amiről azt sem tudni mire jó (sugárzásnál az anti-rad tabletta mintha semmit sem érne).Anomáliák: ha nem 100% - os egészségem volt nem tudtam odaadni Petruha - nak a medkitet (belehaltam a segítségnyújtásba).Azt megértem,hogy közelebb akarnak lenni a realitáshoz a készítők,de ez így inkább frusztráló.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17037 üzenetére
Véleményem nekem is van : ÉLVEZHETETLEN!!!!!!!
A futást meg el lehet felejteni 20 kg cuccal nem bír 5 métert futni míg pihensz a pálya másik végéből odaérnek a mutánsok és szétszednek.A fegyvereket meg hagyjuk az ellentől elvettel kb 2 lősz és annyi olyan ramaty állapotban vannak (bezzeg mikor ők lőnek vele semmi baja) javítani meg sokba kerül Szakáll meg megveszi 200 RU - ért. -
Stalker78
tag
Most kicsit félreteszem 5 percenként dobál ki az asztalra.Megmondom többet vártam ettől a modtól eddig csalódás (turbómutánsok miért kellettek bele
) Menekülni nem lehet harcolni nem lehet szétszedik az embert pillanatok alatt.
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79 #17003 üzenetére
Tegnap este belenéztem egy kicsit és a készítők állták a szavukat.Tényleg nehéz lett és mint ha lenne AI a játékban (mutánsoknál is mondjuk azt nem értem miért kellett sportkocsit csinálni belölük).Rejtekhelyek elégé üresek.Találtam AK - t smaragd - nál amit 45.000RU - ért javítana meg Cardan.Nagyjából elsőre ennyi.
-
-
Stalker78
tag
válasz
M@trixfan #16842 üzenetére
Igen amint megtalálod a csoportot lesz szerelő és kereskedő is.Katonai raktárakhoz,Yantarba vissza lehet menni a könyvesbolt környékén található kapun viszont onnan pripyatba csak a kórház és undergroundon keresztül (nem kell félni üres lesz nem spawnolnak vissza az ellenfelek)
-
Stalker78
tag
válasz
Dark Wander #16839 üzenetére
Akkor jó
Az sem mindegy milyen nehézségen játszol.Nálam a WIP - ben mesteren elég volt rám néznie és már össze is törte az összes csontomat ill. 50m - ről kikapta a fegyvert a kezemből.
-
Stalker78
tag
válasz
Dark Wander #16811 üzenetére
Nem tudom én még halhatatlan mutánssal nem találkoztam pedig jó pár moddal is játszottam.A yoda-mesterek kinyírási praktikái:
1: F1 - es gránát
2: Gauss puska
3: Kés (közelről)
4: Shotgun (közelről)
5: Vog-25 gránát
6: M203 gránát
Amikor ég felé tartja a kezeit akkor felesleges lőni,mert nem sérül (talán az F1 ilyenkor is sebzi egy kicsit)
Amint leereszti már támadható.A patch meg nem kell mert az eu - ban alapból 1.6.02 - es verzióval jelent meg.Patch talán az orosz verziókhoz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest