Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai1979
üzenetére
Az arzenal mod üthette ki. A Braz 16.11-hez is ajánlották az AtmosFear texture packot, ráraktam és már nem indult el a játék.
A fordítás elvileg kész, már fel is akartam tölteni, de elkezdetem a játékot találtam egy "Harci technikák" papírt, de kicsit kusza az ékezetes betűk. Most meg kell keresnem melyik fájl tartalmazza, ez csak kódolási hiba lehet.
Én is találtam két páncélt, két fegyvert és egy detektor aksit aminek hiányzik a neve és a leírása mint a Te páncélodnak. A páncélod adatait pótoltam remélem jó lesz.
Ha játék közben ezeket kimentjük akkor reményeim szerint tudjuk pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield