- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #14393 üzenetére
Ez igazán örvendetes,hogy a stabilitásra törekszenek és remélhetőleg sikerülni is fog nekik.
rétisün: Az elsőt Physicist03 kolléga segítségvel játszottam ki (én bevállaltam a cirillt fájt is a fejem tőle).Nélküle nem sokra mentem volna meg irta is csináltak valami gagyi angolt (orosz szavakkal) azzal nem is próbálkoztam inkább a kollégát nyúztam,hogy segítsen értelmezni a feladatokat és szerencsémre segített. -
rétisün
veterán
válasz
Physicist03 #14393 üzenetére
kár.....
angollal még csak neki is állnék játszani, de a cirill betűkkel nem boldogulok, hiába tanultam anno oroszulmeg aztán ha el is tudnám olvasni, akkor se értenék egy mukkot se, az angolból talán még ki tudnék hámozni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Silent Hill f teszt
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest