Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03
üzenetére
Ez igazán örvendetes,hogy a stabilitásra törekszenek és remélhetőleg sikerülni is fog nekik.
rétisün: Az elsőt Physicist03 kolléga segítségvel játszottam ki (én bevállaltam a cirillt fájt is a fejem tőle).Nélküle nem sokra mentem volna meg irta is csináltak valami gagyi angolt (orosz szavakkal) azzal nem is próbálkoztam inkább a kollégát nyúztam,hogy segítsen értelmezni a feladatokat és szerencsémre segített.
-
rétisün
veterán
válasz
Physicist03
üzenetére
kár.....
angollal még csak neki is állnék játszani, de a cirill betűkkel nem boldogulok, hiába tanultam anno oroszul
meg aztán ha el is tudnám olvasni, akkor se értenék egy mukkot se, az angolból talán még ki tudnék hámozni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BestBuy ruhás topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- Bitcoin topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg aztán ha el is tudnám olvasni, akkor se értenék egy mukkot se, az angolból talán még ki tudnék hámozni valamit.
shield